ΕΚΛΟΓΕΣ Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Η συμμαχία για Κατσαφάδο-Ρέππα… και οι αρνητικές της συνέπειες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι πλέον από φανερή η συμμαχία των δυο υποψηφίων της ΝΔ.
 
Με στόχο να κάνουν το 1-3, δηλαδή Κατσαφάδος πρώτος και Ρέππας τρίτος, προωθούν ισχυρή δισταυρία μεταξύ των φίλων και γνωστών.
 
Γεγονός που βέβαια έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των υπόλοιπων υποψηφίων της ΝΔ, οι οποίοι εμφανίζουν τάση συσπείρωσης προς τη μεριά Αρβανιτόπουλου, θέλοντας έτσι να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε αυτήν την τακτική.
 
Το λάβαρο της επανάστασης έχει σηκώσει η Ζωή Ρούσσου, η οποία σε κάθε ευκαιρία εξηγεί πώς προέκυψε η εν λόγω συμμαχία... κάθως μέχρι πριν λίγο καιρό ο Παναγιώτης Ρέππας θεωρούνταν "πολιτικό παιδί" του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, αποδίδοντας αυτήν τη σύμπραξη στη σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ της οικογένειας Μιχαλολιάκου και του πρώην Αντιδημάρχου του στις περασμένες δημοτικές εκλογές.
 
Η γκρίνια βέβαια για τις αρνητικές συνέπειες της συμμαχίας, κυρίως προς τη μεριά Κατσαφάδου, έχουν ήδη φανεί όπως λένε στο Piraeuspress.gr παλαιά στελέχη της ΝΔ που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο μεγάλο λιμάνι.
 
Ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, καθώς η εμφάνιση της Νόνης Δούνια ανέτρεψε τα σχέδια για την 3η θέση του Παναγιώτη Ρέππα.
 
Κοντός ψαλμός αλληλούια... Τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου θα γνωρίζουμε όλοι αν η συμμαχία Κατσαφάδου-Ρέππα είχε περισσότερες θετικές ή αρνητικές συνέπειες...
 
Διαβαστε επίσης: