ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Συναγερμός σε ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ & HONDOS CENTER – Όργιο παραβατικότητας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οργιάζει η παραβατικότητα στο κέντρο και τις γειτονιές του Πειραιά - Συναγερμός το βράδυ της Πρωτομαγιάς σε ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και HONDOS CENTER - Οι ΡΟΜΑ «πνίγουν» το Μεγάλο Λιμάνι - Ανύπαρκτη η Δημοτική Αρχή

Το Piraeus Press αποκάλυψε πριν λίγες μέρες το όργιο παραβατικότητας λόγω σημαντικής αύξησης του πληθυσμού των ΡΟΜΑ που έχουν εγκατασταθεί στο κέντρο και τις γειτονιές του Πειραιά.

Καθημερινά περιστατικά παραβατικότητας απασχολούν τις αστυνομικές αρχές, με πρωταγωνιστές ΡΟΜΑ όλων των ηλικιών!

Ενδεικτικό είναι ότι το βράδυ της Πρωτομαγιάς σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές για τα κεντρικά καταστήματα μεγάλων εταιριών που στεγάζονται στον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΛΑΣ κλήθηκε να συνδράμει σε ελέγχους στο νέο κατάστημα του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ στην Τσαμαδού και στο κατάστημα HONDOS CENTER της Μπουμπουλίνας, σε διάστημα μόλις 10 λεπτών!

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΩΡΑΛΗ

Ακόμη μια φορά η Δημοτική Αρχή Πειραιά λάμπει δια της απουσίας της, καθώς δεν έχει καταγραφεί καμία πρωτοβουλία για την επίλυση αυτού του νέου σημαντικού προβλήματος (παραβατικότητα), που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς στον Πειραιά.

Ενδεικτικό γεγονός του πώς αντιμετωπίζει ο Δήμαρχος Πειραιά το «φαινόμενο» των ΡΟΜΑ, οι οποίοι πλέον έχουν προβεί σε καταλήψεις δημόσιων χώρων (πλατείες, παρτέρια κλπ), είναι η ατάκα του στους κατοίκους της Παλιάς Κοκκινιάς, οι οποίοι τον κάλεσαν για να του υποδείξουν το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τον τελευταίο καιρό, με ΡΟΜΑ που έχουν κατασκηνώσει σε κεντρικές πλατειές...

Η απάντηση του Γιάννη Μώραλη (περιεκτικά) στους κατοίκους της περιοχής ήταν «Μην είστε ρατσιστές»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους ΡΟΜΑ στον Πειραιά