ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Ο Πέτρος Μαντούβαλος στηρίζει Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί ο Πρωθυπουργός να κάνει λόγο για εκλογή Προέδρου, φαίνεται όμως ότι ο προεκλογικός αγώνας έχει ξεκινήσει για τα καλά... και στον Πειραιά!

Την τελευταία Κυριακή του χρόνου, ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών στις αρχές του 2015,Αρβανιτόπουλος και Μαντούβαλος, στέλνουν πολλαπλά μηνύματα στους ψηφοφόρους της ΝΔ της εκλογικής περιφέρειας Α' Πειραιά και Νήσων!

Οι δυο άνδρες κοινοποίησαν φωτογραφία στο Facebook, πίνοντας τον πρωινό τους καφέ σε γνωστή καφετέρια του Πειραιά... και ανάβοντας κυριολεκτικά φωτιές στο προεκλογικό σκηνικό του μεγάλου λιμανιού.

Στις πρώτες αντιδράσεις που λάβαμε από διάφορα εσωκομματικά στρατόπεδα εντός ΝΔ, άλλοι κάνουν λόγο για επίδειξη ισχύος, άλλοι για απλή σύμπραξη δυνάμεων δεδομένων των συγκυριών και άλλοι για συμπόρευση απέναντι στον "κοινό πολιτικό εχθρό"!

Όπως και να έχει, γεγονός είναι ότι η συνεργασία Αρβανιτόπουλου-Μαντούβαλου αποτελεί συν στο τελικό άθροισμα του πρώην Υπουργού Παιδείας.

Βέβαια ο δρόμος προς τις κάλπες είναι ακόμα μακρύς... Και μην ξεχνάμε ότι στην πολιτική οι ισορροπίες αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη!

12345