ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ στηρίζει Γιάννη Μώραλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κύκλοι της Πειραιώς διαψεύδουν τη διαρροή που έγινε πριν λίγες μέρες σε λίγα ενημερωτικά sites αμφιβόλου εγκυρότητας, σχετικά με την είδηση της στήριξης από τη ΝΔ, του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μώραλη, για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Πειραιώς που βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε χαρακτηριστικά για τη συγκεκριμένη είδηση ότι «είναι FAKE NEWS» και ότι «μόνος στόχος ήταν να ασκηθεί πίεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά δεν...»

57DCC392-B123-4194-AFBB-8EBA0882EF00

Είναι γεγονός ότι στον Πειραιά πέρασε σχεδόν απαρατήρητη η συγκεκριμένη είδηση, καθώς τα προβλήματα που επικρατούν στην πόλη επισκιάζουν κάθε άλλο θέμα συζήτησης!

Μάλιστα, το Piraeus Press είναι δεν θέση να γνωρίζει ότι η ΝΔ έχει διενεργήσει Δημοσκοπήσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας - και στον Πειραιά - με απογοητευτικά αποτελέσματα για τη δημοφιλία του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη και της Δημοτικής Αρχής... καθώς το έργο τους στο Μεγάλο Λιμάνι βαθμολογείται άνω από τη βάση από τους Δημότες που κλήθηκαν να απαντήσουν στη Δημοσκόπηση.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οι Σύμβουλοι του Προέδρου της ΝΔ έχουν εισηγηθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην προχωρήσει σε οποιαδήποτε δημόσια στήριξη προς το παρόν, ενώ ήδη διερευνώνται νέα πρόσωπα στα πλαίσια της γενικευμένης ανανέωσης που επιχειρείται στην Πειραιώς. 

Σύμφωνα με το αυτοδιοικητικό ρεπορτάζ η ΝΔ δεν πρόκειται να προβεί δεν καμία επίσημη ανακοίνωση για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019, τουλάχιστον πριν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.