ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Έβγαλαν τα απορριματοφόρα στους δρόμους μετά τη γενική κατακραυγή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ρεπορτάζ του Piraeus Press με τον Επιτάφιο και τον Εσταυρωμένο να διέρχονται ανάμεσα σε ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων «ξύπνησε» τη Δημοτική Αρχή Μώραλη - Πανελλαδικά ΜΜΕ αναπαράγουν την είδηση της ντροπής για τον Πειραιά

Αυτό το Πάσχα θα μείνει στην ιστορία του Πειραιά σαν ένα από τα πιο ντροπιαστικά!

Πρώτα η ιστορία του άστεγου με το παιδί του που κοιμούνταν κατάχαμα μπροστά στο Δημαρχείο Πειραιά και ακολούθως οι στίβες των σκουπιδιών που έπνιξαν τις γειτονιές του Πειραιά και από τις οποίες πέρασε ο Επιτάφιος του Κυρίου.

Πανελλαδικά ρεζίλι λοιπόν ο Πειραιάς από την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής Μώραλη, που έχει βάλει τον Δήμο στον «αυτόματο», προγραμματίζοντας ταξιδάκια χιλιάδων ευρώ σε Ισραήλ, Κίνα και λοιπούς προορισμούς.

Οι Πειραιώτες αγανακτισμένοι για την εικόνα των Επιταφίων που διέρχονταν χθες ανάμεσα σε ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων - σύμφωνα με πληροφορίες του PP - έσπασαν τα τηλέφωνα των «αρχόντων» της πόλης.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η κινητοποίηση απορριματοφόρων το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στις γειτονιές του Πειραιά.

Δυστυχώς για τον Πειραιά όμως το κακό έχει γίνει.

Οι Πειραιώτες διαπίστωσαν για ακόμη μια φορά την ανεπάρκεια της παρούσας Δημοτικής Αρχής που εκθέτει διαρκώς το μεγάλο λιμάνι.

Εικόνες ντροπής σαν αυτή με τον άστεγο και το παιδάκι του, αλλά και σαν τις χθεσινές εικόνες με τους Επιτάφιους και τα σκουπίδια, μας γυρνούν στη θητεία Φασούλα... με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την πόλη μας!

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να κάνουμε Ανάσταση με καθαρή πόλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΣΧΑ με Σκουπίδια στον Πειραιά – Επιτάφιος ανάμεσα σε ξεχειλισμένους κάδους – Ανύπαρκτη η Δημοτική Αρχή (ΦΩΤΟ)