Το τρομακτικό "πρόσωπο" του 50χρονου άστεγου που βρέθηκε δολοφονημένος στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο... νταής των αστέγων της περιοχής του Πειραιά φαίνεται να ήταν ο 50χρονος που βρέθηκε δολοφονημένος στα σκαλοπάτια τις εκκλησίας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (17.03.2018), και συγκεκριμένα όσων είχαν βρει καταφύγιο γύρω από των Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.

Δράστης του φονικού ήταν ένας 48χρονος, επίσης άστεγος, o οποίος την επόμενη ημέρα παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Πειραιά. Μάλιστα ο δράστης του φονικού ήταν σεσημασμένος για ληστείες, καθώς ήταν ο περιβόητος ληστής των Τραπεζών με τα σημειώματα. Βέβαια και το θύμα ήταν σεσημασμένος για κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως είπε στην κατάθεση του ο δράστης, ο 50χρονος λειτουργούσε σαν «αφεντικό» στην περιοχή ανάμεσα στους αστέγους, πουλώντας τους χάπια και ηρωίνη, ενώ παράλληλα κανόνιζε ποιος και που θα κοιμηθεί, κρατώντας τα καλύτερα «πόστα» ύπνου για τον εαυτό του.

Μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες, είχε ξυλοκοπήσει μια άστεγη γυναίκα γιατί τόλμησε να κοιμηθεί σε σημείο, που ο 50χρονος είχε κρατήσει για τον εαυτό του, καθώς εκείνη την νύχτα επικρατούσε τσουχτερό κρύο στο Πειραιά.

Όσο αφορά στο κίνητρο του εγκλήματος, ήταν ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκε στον δράστη και το είχε δώσει στο θύμα ως ενέχυρο για την αγορά ναρκωτικών. Όταν του ζήτησε να του το επιστρέψει, προκειμένου να του δώσει τα χρήματα που του χρωστούσε, πιάστηκαν στα χέρια και ο 48χρονος κατάφερε στο θύμα θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι.