Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στον Πειραιά – Ομολόγησε για τη δολοφονία στα σκαλιά Εκκλησίας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σόκαρε τους πάντες, αργά το βράδυ του Σαββάτου (17.03.2018) η είδηση πως ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στα σκαλιά της Εκκλησίας της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά. Η αλήθεια για τη δολοφονία δεν άργησε να αποκαλυφθεί.

Δεν πέρασαν παρά μερικές ώρες έως ότου να εμφανιστεί στην αστυνομία, να παραδοθεί και να ομολογήσει ο δράστης. Κίνητρο για τη δολοφονία στον Πειραιά, είπε στους αστυνομικούς, ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα.

Θύμα ένας 50χρονος και θύτης ένας 48χρονος άστεγος. Το πτώμα του άτυχου 50χρονου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα σκαλιά της Εκκλησίας της Αγίας Τριάδας. Έφερε τραύμα στο κεφάλι. Κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός, η αστυνομία εντόπισε ένα κομμάτι ξύλου, το οποίο είχε πάνω του ίχνη αίματος.
Ξημερώματα ομολόγησε τη δολοφονία

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (18.03.2018) εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της πλατείας του Δημοτικού Θεάτρου ένας 48χρονος άνδρας. Ήταν ο άνθρωπος που είχε διαπράξει τη δολοφονία. Και είχε πάει να παραδοθεί.

Αμέσως οδηγήθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Εκεί, ομολόγησε το έγκλημα. Είπε ότι κίνητρο για το φόνο ήταν οι διαφορές που είχε με τον 50χρονο Έλληνα.

Δράστης και θύμα κατά το παρελθόν είχαν κατηγορηθεί για κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο 48χρονος δράστης, επίσης Έλληνας, είχε κατηγορηθεί και για ληστείες. Είχε μάλιστα εκτίσει πολυετή ποινή κάθειρξης.

Σχηματίστηκε δικογραφία και ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.