ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 2014: Σε 6 μήνες θα έχουν γίνει τα αντιπλημμυρικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλη έκπληξη και εν μέσω της μεγαλύτερης Εθνικής Τραγωδίας λόγω πλημμυρών, είδαμε την μέχρι πρότινος "αγνοούμενη" Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με τη φονική πλημμύρα που έπληξε τη Δυτική Αττική.

Αμέσως και εύλογα γεννήθηκε το εξής δίλημμα στο μυαλό όλων των Ελλήνων:

Ή η Περιφερειάρχης Αττικής θεωρεί τον εαυτό της άμοιρο ευθυνών (και ως εκ τούτου αθώα εκ προοιμίου) ή υπέβαλε μήνυση κατά του εαυτού της, αφού ως εκ της θέσεως ευθύνης που κατέχει, δεν μπορεί να μη φέρει έστω και ελάχιστη αντικειμενική ευθύνη.

Μάλιστα, η άποψη εκείνων που υποστηρίζουν ότι η Ρένα Δούρου φέρει ευθύνη για την Εθνική Τραγωδία στη Δυτική Αττική, αιτιολογούν τη θέση τους φέρνοντας ως βασικό επιχείρημα παλαιότερες δηλώσεις-δημόσιες αναρτήσεις της Περιφερειάρχου στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως εκείνη που έκανε λόγο για 80.000.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα το 2016, όπως εκείνη η δήλωση που έριχνε ευθύνες σε Περιφερειάρχη τήδη Βορείου Ελλάδας για πλημμύρες με έναν νεκρό το 2014... Και φυσικά όπως εκείνη η δήλωση του 2014 από την Παλιά Κοκκινιά στον Πειραιά, όταν με περισσή βεβαιότητα δήλωνε ότι τα αντιπλημμυρικά έργα θα έχουν υλοποιηθεί εντός 6 μηνών !

IMG_6033

IMG_6034

Φέρει η δε φέρει σημαντικές ευθύνες λοιπόν η κ. Ρένα Δούρου η οποία με τις δηλώσεις της εξαπάτησε τους ψηφοφόρους και δεν υλοποίησε ποτέ τα αντιπλημμυρικά έργα που υποσχέθηκε;

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΟΥ 2014 ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ:

Δείτε εδώ τι είχε συμβεί στον Πειραιά το 2014, όταν από θαύμα δεν είχαμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές.