ΠΕΙΡΑΙΑΣ: “25η” παράταση για ολοκλήρωση έργων ΤΡΑΜ – Εισαγγελέας υπάρχει;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Είναι γεγονός πλέον ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος Θ. Παπαδόπουλος ή δεν έχει ιδέα ή μας κοροϊδεύει κατάμουτρα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του ΤΡΑΜ στον Πειραιά.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνάντησή του με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, ενημέρωσε ότι το έργο δε θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του Δεκέμβρη (όπως έλεγε το τελευταίο αναθεωρημένο χρονοδιάγραμμα) αλλά γενικώς και αορίστως εντός του 2018!

Το Piraeuspress.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετούς μήνες ότι το ΤΡΑΜ δεν πρόκειται να λειτουργήσει πριν το 2019 στον Πειραιά και για αυτό είμαστε πεπεισμένοι ότι οι Διοικούντες την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ εμπαίζουν τους Πειραιώτες και παίζουν με τις τύχες των Επαγγελματιών του Πειραιά.

Πρόκειται για το έργο που έχει καταστρέψει στην κυριολεξία την αγορά του Πειραιά, κάτι το οποίο δήλωσε και ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος!

Πάντως και στης δυο περιπτώσεις, εκείνη της άγνοιας-ανικανότητας ή εκείνη της επί τούτου κοροϊδίας του Πειραϊκού λαού, ο κ. Παπαδόπουλος παραμένει υπόλογος για την οικονομική καταστροφή που έχει προκαλέσει στον εμπορικό ιστό του κέντρου του Πειραιά.

Και για αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Επίσης, αναμένουμε να πάρει θέση και η Δημοτική Αρχή Πειραιά, για τη νέα αόριστη χρονικά παράταση που εξήγγειλε ο κ. Παπαδόπουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, καθώς ο κόμπος έχει φτάσει πλέον στο χτένι.

ΥΓ: Μαθαίνουμε ότι έχει δημιουργηθεί μια κίνηση επαγγελματιών στον Πειραιά, οι οποίοι πρόκειται να κινηθούν νομικά κατά της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και του κ. Παπαδόπουλου προσωπικά σχετικώς με τα προαναφερόμενα.

*Δικαιοσύνη στον Πειραιά υπάρχει;;;