Γιατί γέμισε σκουπίδια ο Πειραιάς;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναρωτιούνται πολύ συνδημότες μας γιατί ο Πειραιάς γέμισε και πάλι σκουπίδια, μετά από αρκετό καιρό... και διακαιολογημένα, αφού είχαμε ξεσυνηθίσει τέτοιες εικόνες!

Απεργία ΠΟΕ ΟΤΑ


Λόγω της 24ωρης απεργίας σε Δήμους και Περιφέρειες, αντικρύζουμε σήμερα αυτή την εικόνα στους δρόμους του κέντρου αλλά και των γειτονιών του Πειραιά.


Οι εργαζόμενοι σε Δήμους και Περιφέρειες διαμαρτύρονται για τις επικείμενες αλλαγές στο καθεστώς εργασίας χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων.


Και πιο συγκεκριμένα 3.500 δημοτικών αστυνομικών που μετατίθενται στην ΕΛΑΣ και 2.200 σχολικών φυλάκων που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και άρα δεν αποκλείεται οι εικόνες αυτές να αποτελέσουν καθημερινότητα από εδώ και στο εξής...

Η κατάσταση γίνεται πιο αποπνικτική λόγω της ζέστης και της υγρασίας


Όλοι οι αρμόδιοι φορείς δηλώνουν έτοιμοι να παρέμβουν εάν και εφόσον προκύψει θέμα δημόσιας υγείας, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για τέτοιες καταστάσεις.

Ας ελπίσουμε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τους 5.700 δημόσιους υπαλλήλους, ώστε και οι απεργιακές κινητοποιήσεις να σταματήσουν και οι άνθρωποι να μη χάσουν τη δουλειά τους και οι δρόμοι να καθαρίσουν!