ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Διαδικτυακό bullying» από Συμβούλους του Γιάννη Μώραλη σε Δημότες που ασκούν κριτική!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται πως η στενή ομάδα της Δημοτικής Αρχής Μώραλη έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή της ακόμα και με τους ίδιους τους Πειραιώτες!

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η επιθετική συμπεριφορά συμβούλων του κ. Μώραλη, οι οποίοι απαντούν σε διαδικτυακά σχόλια των Πειραιωτών, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, στην κριτική που δέχονται μαζικά ακόμα και στη σελίδα του Δημάρχου Πειραιά στο Facebook.

Η «Δημοτική Αρχή του τίποτα» σύμφωνα με την αντιπολίτευση του κ. Κάρλε, η αλήθεια είναι ότι έπειτα από 3 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Πειραιά, δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα σημαντικό έργο!

Ίσως και αυτή να είναι η βασική αιτία του εκνευρισμού που επικρατεί στα γραφεία του 7ου ορόφου του Δημαρχείου Πειραιά.

Και επειδή ο κ. Μώραλης όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένος να προβεί σε αλλαγές προσώπων – πιο σίγουροι και από το δημόσιο νιώθουν οι συνεργάτες του – κάποιοι φαίνεται ότι το εκμεταλλεύονται δεόντως, εις βάρος βέβαια των Πειραιωτών που τον ανέδειξαν Δήμαρχο.

Κάποιοι άλλοι πάλι, προσπαθούν να «πουλήσουν» το πόσο Ολυμπιακοί είναι ή σε άλλη περίπτωση το πόσο Πειραιώτες είναι, με μερικούς από αυτούς να μην κατοικούν καν στο μεγάλο λιμάνι!

Πρόκειται για μια πραγματικά αρρωστημένη κατάσταση που απαιτεί άμεσα «εισαγωγή στο χειρουργείο», αλλιώς η «ασθένεια» θα μεταδοθεί και στο υπόλοιπο σώμα.

Και επειδή σε 2 χρόνια έχουμε δημοτικές εκλογές, τότε ούτε ο Ολυμπιακός ούτε κανείς άλλος θα μπορέσουν να σώσουν τη Δημοτική Αρχή του Τίποτα!

Βέβαια κάποιοι λίγοι που συνωστίζονται στον 7ο όροφο, θα έχουν περάσει μια 5ετία ζάχαρη με τα χρήματα του πειραϊκού λαού, στην υγειά των κορόιδων…

Αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο!