ΑΛΕΞΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Εθνικός δεν είναι επαίτης. Απαιτεί τα αυτονόητα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για πρώτη φορά  δίνεται στη δημοσιότητα η προμελέτη που έχει κατατεθεί από τον Απρίλιο στο ΤΑΙΠΕΔ και αφορά στη χωροθέτηση του ΣΕΦ.

Μία προμελέτη σοβαρή και υπεύθυνη από τους "κυανόλευκους" με προσωπικούς πόρους του κυρίου Αγγελόπουλου και βέβαια που δεν αφορά  μόνο στην κατασκευή του γηπέδου της ομάδας αλλά και δεύτερο γήπεδο στο οποίο θα φιλοξενούνταν οι υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται στο σημερινό γήπεδο του ΣΕΦ.

Ιδού λοιπόν η προμελέτη για τη χωροθέτηση του ΣΕΦ:



Να θυμίσουμε πως το ΤΑΙΠΕΔ διατύπωσε αντιρρήσεις στο θέμα της δημιουργίας γηπέδων ποδοσφαίρου στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, τα οποία θα καλύπτουν τις ανάγκες του Εθνικού και ερασιτεχνικών σωματείων του Πειραιά.

Διαβάστε αναλυτικά, όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Αγγελόπουλος σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί για την ώρα, όσον αφορά το γήπεδο της ομάδας:



"Με την αφορμή δημοσιευμάτων σχετικά με την έδρα της ομάδας μας τόσο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του επερχομένου πρωταθλήματος όσο και για τις προσπάθειες για την τελική λύση με την δημιουργία νέου σταδίου ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Πρωταρχικός στόχος είναι η δημιουργία γηπέδου στο περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.

Ο Εθνικός είναι ίσως η πιο αδικημένη ομάδα ,αυτή που ξεσπιτώθηκε από την φυσική της έδρα εν μια νυκτι , αυτή που το ίδιο το κράτος της καταπάτησε ιδιόκτητες εκτάσεις στο Σελεπιτσαρι (και έχει πρωτοδίκως δικαιωθεί) ,αυτή που χάριν ‘ιδιωτικοποίησης και ‘ανάπλασης’έφυγε και από το Ελληνικό όπου είχαν επενδυθεί σημαντικά κεφάλαια και τώρα η όλη περιοχή απλά ρημάζει όπως και τα υπόλοιπα ολυμπιακά ακίνητα

Έχουν υπάρξει διαδοχικές συζητήσεις και συναντήσεις με το ΤΑΙΠΕΔ στο υψηλότερο επίπεδο . Για να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα, γυρισμένες πλάτες από την πολιτεία ΔΕΝ έχουμε βρει. 

Όταν έρθει η στιγμή θα αναφερθούμε λεπτομερέστατα.

Υπάρχει κινητικότητα και ελπίζουμε το όνειρο μας αλλά και το όνειρο των σωματείων του κεντρικού Πειραιά να γίνει πραγματικότητα και οι όποιες δικαιολογίες που δημιουργούν ενστάσεις και καθυστερήσεις να προσπεραστούν.

Έχουμε διαβεβαιώσεις οτι το θεμα θα τεθεί στο επόμενο Δ.Σ. του ΤΑΙΠΕΔ και ελπιζουμε σε θετικη εκβαση ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 

Δεν θέλουμε να ξεσπιτώσουμε άλλες ομάδες ,θέλουμε μόνιμη λύση/έδρα για εμάς και το ίδιο –με (ανα)κατασκευή δευτέρου γηπέδου- για τα σωματεία που παίζουν στο κατ’ ευφημισμόν γήπεδο του ΣΕΦ. Η απάντηση/πρόταση μας προς το ΤΑΙΠΕΔ έγινε με αρχιτεκτονική μελέτη (που καλύφθηκε από προσωπικούς πόρους ) ,ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ .

Για πρώτη φορά και δημόσια παρουσιάζουμε αυτό το οποίο έχουμε προτείνει στο ΤΑΙΠΕΔ από τον Απρίλιο . Την προμελέτη για τη χωροθέτηση του ΣΕΦ . Είναι ενημερωμένα τα πολιτικά κόμματα,ο νυν και ο επερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά ,η Κυβέρνηση στο υψηλότερο επίπεδο Και βέβαια η Περιφέρεια που είναι αρωγός σε όλη αυτή τη προσπάθεια.

Για να προλάβουμε καλοθελητές και ο συμπολίτης Ολυμπιακός συναινεί στο αίτημα μας . Δεν πρέπει να αφήσουμε το τελευταίο αθλητικό πνεύμονα του Πειραιά να πάει χαμένος .Δεν πρέπει να αφήσουμε ένα έργο του οποίου η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη (μετά από αγώνα ετών) να χαθεί λόγο αγκυλώσεων του ΤΑΙΠΕΔ .

Ο Εθνικός όμως δεν είναι επαίτης!

Απαιτεί τα αυτονόητα . Και όταν έρθει η στιγμή θα μιλήσουμε για πρόσωπα και καταστάσεις .

Τόσο για το θέμα του γηπέδου για την επόμενη αγωνιστική χρονιά (Μοσχάτο....) όσο και για τη κατασκευή του νέου γηπέδου .Λίγο υπομονή ακόμα και όχι σενάρια αλλά ούτε και αφορισμοί γιατί οι φίλοι φαίνονται με πράξεις και όχι με προεκλογικές εξαγγελίες".

Διαβάστε επίσης:

Αρνητική στάση του ΤΑΙΠΕΔ για το γήπεδο του Εθνικού - Η απάντηση του Στέφανου Χρήστου

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φιέστα, όπως αρμόζει στο όνομα της ομάδας και στην ιστορική άνοδο!

ΕΘΝΙΚΟΣ: Φιέστα την Τετάρτη και εκδήλωση την Παρασκευή!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η άνοδος στη Γ' Εθνική και η δικαίωση!

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτός είναι ο αγαπημένος «ΕΘΝΙΚΑΡΑΣ» των Πειραιωτών!

Η «μεγάλη» άνοδος του Εθνικού στην Γ’ Εθνική – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τους πανηγυρισμούς

Ο Εθνικός πρωταθλητής και από τη νέα σεζόν Γ' Εθνική

Με το ένα «πόδι» στην άνοδο ο Εθνικός - Θρίαμβος με «τριάρα»

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης: Μονόδρομος για τον Εθνικό το Πρωτάθλημα και η άνοδος-Στόχος η Σούπερ Λίγκα! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)