Σουβλάκι με ROLLERS στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε σουβλατζίδικο του Πειραιά πραγματοποιείται η πιο πρωτότυπη διανομή-delivery με roller skates από τοStreet Souvlaki!

Ένα από τα νέα στέκια του Πειραιά έχει γεννηθεί εδώ και μερικούς μήνες στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός και πιο συγκεκριμένα στον αριθμό 37!

Το όνομα αυτού Street Souvlaki... Ή ελληνιστί Σουβλάκι στο Δρόμο!




Αρχικά κατέκτησε τους Πειραιώτες λόγω των ξεχωριστών γεύσεων και της ποικιλία του καταλόγου του, μιας και σε αυτό το ξεχωριστό σουβλατζίδικο, εκτός από εκπληκτικό σουβλάκι όλων των ειδών και προτιμήσεων, μπορείς να βρεις και υπέροχες νηστίσιμες λιχουδιές.


Με ειδικές προσφορές για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως άνεργοι και φοιτητές, κέρδισε γρήγορα μια από τις υψηλότερες θέσεις στις προτιμήσεις των Πειραιωτών.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν ο πρωτότυπος τρόπος με τον οποίο επέλεξε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Ηλίας Γκιώνης να ''εκτελούνται'' οι παραγγελίες!



''Στην αρχή όλοι κοιτούσαν περίεργα τα παιδιά με τα rollers που πήγαιναν τις παραγγελίες'' μας έλεγε ο κ. Γκιώνης με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Τώρα αυτό αποτελεί μια καθημερινότητα και μάλιστα τα παιδιά με τα rollers έχουν αποκτήσει και υψηλά ποσοστά δημοφιλίας... όπως διαπιστώσαμε με τα ίδια μας τα μάτια!


Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να περάσετε μια βόλτα και να δοκιμάσετε τις γεύσεις του street souvlaki ή μάλλον ακόμα καλύτερα, να παραγγείλετε στο σπίτι ή στη δουλειά και να υποδεχθείτε οι ίδιοι τα παιδιά με τα rollers!

Ο ιδιοκτήτης του Street Souvlaki, Ηλίας Γκιώνης