Το σουβλατζίδικο του Πειραιά που κατακτά την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Κεμπαπτζίδικο Μπαρμπαδήμος ξεκίνησε από μια ''τρύπα'' για τους περισσότερους από εμάς στη Ζέα και σήμερα επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα! ...του Σαράντου Ευσταθόπουλου


Στην καθιερώμενη καλοκαιρινή και όχι μόνο βόλτα από την Πειραϊκή με κατάληξη το Πασαλιμάνι, έβλεπα μια ''τρυπούλα'' που μάζευε ουρές από κόσμο που περίμεναν για ένα σουβλάκι!

Πρώτη φορά μου μίλησε για αυτό το μαγαζί ο φίλος μου και Αντιδήμαρχος Πειραιά Γρηγόρης Καψοκόλης, fan του Μπαρμπαδήμου, ο οποίος και μου ''αποθέωνε'' το καλύτερο σουβλάκι του Πειραιά!


Δεν πέρασε πολύς καιρός, οι ουρές ωστόσο στο μαγαζάκι στη Φρεαττύδα μεγάλωναν, μαθαίνω ότι ο Μπαρμπαδήμος έχει ανοίξει μεγαλύτερο μαγαζί στην πλατεία της Πηγάδας.

Εκεί βρέθηκα και χθες με τον άνθρωπο που μου μίλησε για πρώτη φορά για τον Μπαρμπαδήμο, τον Γρηγόρη, εντελώς τυχαία, μετά από επίσκεψη για επίβλεψη των έργων στην πλατεία της Πηγάδας.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, μπήκαμε να ''τσιμπήσουμε''!

Και το πρώτο πράγμα που είπα στον Γρηγόρη ήταν ότι ''αύριο θα κάνω ένα αφιέρωμα για αυτήν την επιχείρηση γιατί το αξίζουν και οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι''!

Ο Γρηγόρης τράβηξε δυο φωτογραφίες στα γρήγορα και εγώ ανέλαβα το κείμενο... μιας και το συνηθίζω τον τελευταίο χρόνο να μοιράζομαι διάφορες σκέψεις και προτάσεις με τους αναγνώστες του PiraeusPress.gr

!

Γιατί όπως μαθαίνω, η επιχείρηση του Μπαρμπαδήμου σπάει τα σύνορα του Πειραιά και όπως φαίνεται δε θα αργήσει να σπάσει και τα σύνορα της χώρας μιας και το σουβλάκι του, αλλά και τα υπόλοιπα πιάτα του, είναι κάτι παραπάνω από περιζήτητα!


Όταν δε έμαθα ότι το μάρκετινγκ το τρέχει ο συνάδελφός μας Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Σαλπέας, τότε σιγουρεύτηκα ότι η ανοδική πορεία πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

Πρέπει να τονίσω δε γνωρίζω την ιδιοκτησία του μαγαζιού όπως επίσης και ότι το άρθρο δεν αποτελεί πληρωμένη καταχώρηση, αλλά βιωματική εμπειρία!


@ Παράδειγμα προς μίμηση για τους Πειραιώτες! Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!!




ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK