ΒΑΡΟΥΛΚΟ: Ακόμα ένας Χρυσός Σκούφος για τον Λευτέρη Λαζάρου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεταξύ των κορυφαίων γαστρονομικών προορισμών της Ελλάδας για ακόμη μια φορά το VAROULKO Seaside του Πειραιώτη σεφ Λευτέρη Λαζάρου στο Μικρολίμανο.

Με τη σφραγίδα του Λευτέρη Λαζάρου και την πολύτιμη συνδρομή του Γιάννη Παρίκου, το «Varoulko» ανανεώνει κι εξελίσσει τη θαλασσινή του κουζίνα με νέες, κομψές δημιουργίες. Η σύγχρονη γευστική αισθητική και ο επιτυχημένος συνδυασμός των φρεσκότατων πρώτων υλών δικαιώνουν τη διαχρονικότητα των βραβεύσεών του. Εξαιρετικά τα γλυκά του Θοδωρή Μωυσίδη.

Κορυφαίο πιάτο: Ταρτάρ γαρίδας με μπισκ από γαρίδα και ζελέ καρότου.

Στην όμορφη τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ο Πειραιάς είχε την τιμητική του!

Ο Λευτέρης Λαζάρου χάρισε ακόμα μια σημαντική διάκριση στον Πειραιά, καθώς το βραβείο από μόνο του αποτελεί ισχυρό κίνητρο για να προσελκύσει επισκέπτες στο μεγάλο λιμάνι, από όλη την Ελλάδα!

Ο Πειραιώτης σεφ είναι συνηθισμένος βέβαια στους χρυσούς σκούφους, καθώς τους κερδίζει λαμβάνει ανελλιπώς εδώ και πολλά χρόνια... Και βέβαια με το σπαθί του!