CaSca : O νέος πολυχώρος που έφερε την Μαρίνα Ζέας στο επίκεντρο ξανά !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πειραιάς γίνεται αγαπημένος προορισμός για καφέ, φαγητό και ποτό, όχι μόνο για τους Πειραιώτες, που ως γνωστόν στηρίζουν και αγαπούν την πόλη τους, αλλά και για τους λάτρεις των εκλεκτών πιάτων! 

Την εμφάνισή του στην καρδιά της Μαρίνας έκανε το «CaSca», αναβαθμίζοντας την περιοχή και δίνοντας έναν καλό λόγο να επιλέξεις το μέρος για την βόλτα σου, όποια ώρα της ημέρας και έτσι έδωσε μια νέα πνοή στη πόλη.

Το CaSca είναι ένας χώρος που έλειπε από τον Πειραιά και αν κάτι που τον χαρακτηρίζει είναι δυο λέξεις: προσιτή πολυτέλεια. 

 

Η λέξη CaSca  προέρχεται από την λατινική μετάφραση της λέξης «σκάφανδρο» η οποία αναφέρεται στη στεγανή υποβρύχια στολή του δύτη. Η θέση του καταστήματος, εντός της Μαρίνας Ζέας στον Πειραιά, μπροστά από τα δεμένα σκάφη, ώθησε στη σύλληψη της κεντρικής ιδέας για τη δημιουργία ενός πολυχώρου εστίασης για όλες τις ώρες της ημέρας, δημιουργώντας ένα κομψό, διαχρονικό και ταυτόχρονα φιλικό περιβάλλον για όλες τις ηλικίες. 

Λόγω της γειτνίασης του καταστήματος με τα σκάφη που βρίσκονται δεμένα στη μαρίνα, η γενική αισθητική του εσωτερικού είναι βασισμένη στην αισθητική και το interior design των σκαφών αναψυχής (yachts – yachting design) με αρκετές ξύλινες επιφάνειες και με κυρίαρχο γεωμετρικό στοιχείο τα καμπύλα σχήματα (naval interior design) . Την μελέτη της κατασκευή και την ολοκλήρωση του χώρου την πραγματοποίησε ο γνωστός Interior Designer Ζήσης Παπαμίχος

Στον όμορφα προσεγμένο χώρο με τη ζεστή ατμόσφαιρα μπορεί να απολαύσει κανείς τον καφέ του και διάφορα ροφήματα, ενώ υπάρχει μενού από τις πρωινές ώρες με πιάτα και γεύσεις που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος σεφ, Χρήστος Τζιέρας! Επέλεξε το γεμιστό ψαρονέφρι με πουρέ πατάτας ή το μπέργκερ με το πιο αφράτο ψωμάκι, που έχεις γευτεί ποτέ, και αβγό αλλά και τα pancakes με επικάλυψη πραλίνας… για να απογειωθείς! 

 
Opening με #Μannequin_Challenge: Η πρώτη CASCA εμπειρία σε μια στιγμή!
[g_youtube v="xSvY_HLydOs"]

Ιnfo 
Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, Τηλ.: 2104180184

Facebook  Page: https://goo.gl/u4WkrY