ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δείτε LIVE τα ψάρια που θέλετε να παραγγείλετε για το σπίτι σας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όχι, δεν είναι ένα απλό ιχθυοπωλείο όπου θα πάτε για να πάρετε τα ψάρια σας (τρεις φορές την εβδομάδα συστήνουν οι διατροφολόγοι την κατανάλωσή τους).

Τα ψάρια στον ΒΥΘΟ πάντα και μόνο φρέσκα, ψήνονται στα κάρβουνα ή τηγανίζονται σε παρθένο ελαιόλαδο και έρχονται κατευθείαν στο τραπέζι σας, στο σπίτι σας ή στον χώρο εργασία σας την ώρα που εσείς θέλετε.

Βέβαια, όποιος επιθυμεί μπορεί να επιλέξει και να πάρει το ψάρι του νωπό, όπως συμβαίνει δηλαδή σε ένα συνηθισμένο ιχθυοπωλείο.

H ποικιλία είναι πολύ μεγάλη και δεν υπάρχει ψάρι που να μην βρεις, αρκεί να το έχει η θάλασσα.

Μια ακόμα καινοτομία του είναι πως μπορείτε να δείτε τι ψάρια ημέρας έχει ο ΒΥΘΟΣ από το site κατευθείαν στις οθόνες σας και να επιλέξετε On Line στο www.vithos.gr ότι επιθυμείτε ή με ένα απλό τηλεφώνημα και σε λίγα λεπτά θα είναι σπίτι σας.

psaria4

Όμως ο ΒΥΘΟΣ είναι και μια θάλασσα γεύσης, αφού κάθε ημέρα προσφέρονται μοναδικά, πεντανόστιμα πιάτα, που μαγειρεύονται όπως στο σπίτι...

psaria3

Καθίστε κάπου για να λιποθυμήσετε ελεύθερα με θέα το Μικρολίμανο και απόλαυστε Ψαρόσουπα, γαριδομακαρανάδα,, ριζότο με γαρίδες, γιουβέτσι θαλασσινών, μύδια αχνιστά, κριθαρότο με καλαμάρι,θράψαλα, ταραμοσαλάτα και πολλα αλλα.

psaria5

Οι τιμές εξαιρετικά προσιτές και σε σχέση με άλλα εστιατόρια θαλασσινών η διαφορά τους φτάνει μέχρι και 30% πιο φθηνά ενώ η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη.

Στην πρώτη μας επίσκεψη, μείναμε ενθουσιασμένοι. Εκτός από τα ψαράκια που τσιτσίριζαν στα κάρβουνα και αυτά που μας περίμεναν ολόφρεσκα στον πάγο, εντυπωσιαστήκαμε από το περιβάλλον. Δεν συναντά κάποιος πολύ συχνά χώρο που παίζει με ευχάριστα χρώματα και ντιζαινάτα αντικείμενα και λεπτές γραμμές στα χρώματα της θάλασσας. Και πάνω από όλα, χωρίς τις “γνωστές” οσμές και χωρίς τα ζουμιά στο πάτωμα, καθώς έχει εγκατασταθεί ένα έξυπνο σύστημα απορροής.

psaria2

Ο ΒΥΘΟΣ είναι μια φρέσκια, υγιεινή και πεντανόστιμη πρόταση, που σας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγετε από το σουβλάκι, την πίτσα και το χάμπουργκερ. Λειτουργεί καθημερινά και τις Κυριακές, εξυπηρετώντας όχι μόνο τον Πειραιά αλλά και όλες τις γύρω περιοχές, από το Φάληρο έως την Καλλιθέα και το Παλιό Φάληρο, Τηλέφωνο: 210 4124001 και θα έχετε τη θάλασσα...πιάτο.

Ακτή Κουμουνδούρου 18 Μικρολίμανο.