ieat.gr: Το delivery του μέλλοντος ήρθε στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα καινούργιο Aμερικάνικο startup - μοντέλο εστίασης κλειστής κουζίνας η αλλιώς όπως το ονομάζουν στην Αμερική κουζίνα φάντασμα” έχει ανοίξει δυναμικά στην περιοχή του Πειραιά. Το ieat.gr  δημιουργήθηκε από τον κ. Βασίλειο Σοφιανόπουλο με εμπειρία πάνω από 20 έτη στον χώρο της εστίασης στην Aμερικάνικη αγορά.

brioche1

Το ieat.gr  εξυπηρετεί μόνο delivery φρέσκου φαγητού gourmet σε προσιτές τιμές. Οι περιοχές που εξυπηρετούνται είναι ολόκληρος ο Πειραιάς και τα Μανιάτικα, τα Καμίνια, το Μοσχάτο, ο Ρέντης, ο Ταύρος, το Νέο Φάληρο και ένα κομμάτι της Καλλιθέας προς το παρόν. Η εταιρεία συνεργάζεται με τοπικούς και μη παραγωγούς της Αττικής για την καλύτερη πρώτη ύλη. Το μενού τους περικλείει συνταγές από όλο τον κόσμο με “πειραγμένες προτάσεις” και  ανανεώνεται συνεχώς με καινούργια πιάτα.

omeleta muffin1

Το concept κουζίνα φάντασμα” επεκτείνεται άμεσα με δύο ακόμη κουζίνες μία στην Αγία Παρασκευή και άλλη μία στην Γλυφάδα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού για να εξυπηρετήσει 23 περιοχές της Αττικής στο σύνολο.  Στα μελλοντικά τους σχέδια όπως μας ανέφερε ο κ. Σοφιανόπουλος είναι η δημιουργία πέντε τέτοιων concept σε όλη την Αττική μέχρι το τέλος του 2018.

Το μενού είναι σχεδιασμένο με προτάσεις για πρωινό από ομελέτες muffin, Τόστ και American Grilled Cheese , σάντουιτς μπριός, τυλιχτές τορτίγιες, καφέδες, σπιτικές λεμονάδες και house made παγωμένα τσάι. Η γκάμα των κυρίων πιάτων περιέχει διεθνείς συνταγές όπως Quesadillas (Ψημένες Τορτίγιες ) , Burritos , Sliders (Mini Burgers),μερίδες καθώς επίσης και παιδικά γεύματα.  Η φαντασία δεν λείπει και από το μενού των σαλατών όπως την Mexican Salad που περιέχει κόκκινα φασόλια, μαυρομάτικα, ρεβύθια, φρέσκο και ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι, καλαμπόκι, πολύχρωμες πιπεριές και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Μπορείτε να προσθέσετε και πρωτείνη με έξτρα χρέωση στις σαλάτες όπως φιλέτο κοτόπουλο, φαλάφελ ή ψητό σολομό.

Burrito (3)

Ο καφές τους 100% Arabica.

rofimata1

Για παραγγελίες καλέστε στο 210-4811112 ή online στο www.ieat.gr