Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 32χρονου στο Κερατσίνι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ανθρωποκτονία 32χρονου Αλβανού, η οποία διαπράχθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2016 στο Κερατσίνι, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Φυσικός αυτουργός είναι ένας 31χρονος Αλβανός και συνεργός ένας 32χρονος ομοεθνής του.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, βραδινές ώρες της 12 Νοεμβρίου 2016, βρέθηκε εντός του αυτοκινήτου του, στην περιοχή του Κερατσινίου, 32χρονος Αλβανός τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά από έρευνες, για την εξακρίβωση του κινήτρου της ανθρωποκτονίας, των συνθηκών τέλεσης και την ανακάλυψη των δραστών, επετεύχθη η ταυτοποίηση τους και η εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο δράστες ενεργούντες κατ’ εντολή ομοεθνή τους, είχαν αρχικά σχεδιάσει να δολοφονήσουν Αλβανό, με τον οποίο είχε ο εντολέας τους προσωπικές διαφορές. Κατά την προσέγγισή τους όμως στο σημείο που βρισκόταν ο Αλβανός, μαζί με τον 32χρονο, αποφασίστηκε από τους δράστες, ύστερα από την αντίδραση του θύματος, να τον δολοφονήσουν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση. Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Ο 32χρονος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος Σωφρονιστικού Καταστήματος για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ για τον 31χρονο που αναζητείται, γίνονται οι προβλεπόμενες ενέργειες για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.