ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Εγκλωβίστηκαν στην Ιχθυόσκαλα – Σοκαροστικές εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε νέο κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται από τις 11 το πρωί η Αθήνα καθώς επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις των μετεωρολόγων που έλεγαν ότι και η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη ημέρα από το μεσημέρι και μετά στην πρωτεύουσα.

Το βασικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή του Πειραιά με την πυροσβεστική να έχει ήδη δεχθεί 29 κλήσεις από την περιοχή του Κερατσινίου, 16 από τη Σαλαμίνα και 8 από το Πέραμα.
Στη Σαλαμίνα μάλιστα χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση προκειμένου να μεταφερθεί μία μητέρα μαζί με τα δύο παιδιά της σε ασφαλή τοποθεσία.

Νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της λεωφόρου Σχιστού έως τη λεωφόρο Δημοκρατίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα αυτοκίνητα να παρασυρθούν από τους ορμητικούς χειμάρρους.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας λίγο μετά τις 13.00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς , στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα και στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά καλεί επίσης του κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές που υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση υδάτων.
Για άτομα με ειδικές ανάγκες, που θα χρειαστεί να μετακινηθούν την Παρασκευή, η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά έχει διαθέσιμο όχημα με οδηγό για την παροχή βοήθειας. Όσοι επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 213.2073503/504.

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί και οι υπηρεσίες του δήμου Πειραιά. Λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 15510, προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να επικοινωνούν με τον δήμο για τυχόν προβλήματα.