ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΟΥΚΑ: Έκανε ο 2-1 για την πρόκριση ο Θρύλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με γκολ των Ντομίνγκεζ και Ιντέγε ο Ολυμπιακός έφερε τα κάτω-πάνω στην παράταση και νίκησε 2-1 την Αρούκα παίρνοντας την πρόκριση.

 

Οι Πορτογάλοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 80ο λεπτό του αγώνα με γκολ του Γκέγκε και ισοφάρισαν έτσι το σκορ του 1ου αγώνα στην Πορτογαλία στο οποίο είχε κερδίσει ο Θρύλος 1-0 με γκολ του Σεμπά.

 

Έτσι οι αγωνιστικές «διαφορές» λύθηκαν στην παράταση όπου ο Ολυμπιακός έβαλε δύο γκολ (94’ Ντομίνγκεζ, 113’ Ιντέγε) και «έβγαλε» χαρακτήρα και ψυχή σ’ ένα βράδυ που φάνηκαν όλα να του πηγαίνουν στραβά.

 

Κι αυτό γιατί η ομάδα έχασε κατά τη διάρκεια του αγώνα δύο παίκτες με τραυματισμό. Ο Πάρντο αντικαταστάθηκε στο 99ο λεπτό από τον Μανθάτη (σ.σ.: με κράμπες λόγω υπερπροσπάθειας και μεγάλης κόπωσης) ενώ λίγο αργότερα ο Ντε Λα Μπέγε αντιμετώπισε επίσης πρόβλημα τραυματισμού ωστόσο επειδή ο Ολυμπιακός είχε κάνει ήδη τις τρεις αλλαγές της ο Ισπανός αμυντικός έπαιξε τραυματίας για 20 λεπτά!

 

Πέρα από τη νίκη και την πρόκριση που ήταν και το μεγάλο ζητούμενο, και φυσικά την κατάθεση ψυχής, αξίζει να αναφερθεί κανείς και στην εξαιρετική παρουσία, σ’ ένα ακόμα ματς, δύο παιδιών της Ακαδημίας μας. Ο λόγος για τους Ρέτσο (σ.σ.: ήταν βασικός δεξιός μπακ) και Μανθάτη που αγωνίστηκε ως αλλαγή.