ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νίκη στο φιλικό με τον Ατρόμητο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλή ευκαιρία για αγωνιστική δράση προσέφερε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ατρόμητο, το πρωί της Παρασκυής. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 της ομάδας του Περιστερίου και παράλληλα είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «ξεφύγουν» από τη «ρουτίνα» των προπονήσεων και να παίξουν σε αγώνα, έστω και φιλικό.

Ο κ. Περέιρα «τσέκαρε» την αγωνιστική ετοιμότητα αρκετών ποδοσφαιριστών, ενώ χρησιμοποίησε και νεαρούς, από την ομάδα Νέων του συλλόγου. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Νταβίντ Φουστέρ στα γκολ, αλλά και η χρησιμοποίηση του Αρτούρ Μαζουακού, για λίγη ώρα, ως αριστερό χαφ-εξτρέμ.

Αναλυτικά, ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε το 1-0 στο 18’, έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη, ο Χάρα το 2-0 στο 20’ και ο Διαμαντάκος ανέβασε, στο δεύτερο ημίχρονο (60’), τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή πίεση, γεγονός που απέφερε πολλές κερδισμένες «μπάλες» και τη δημιουργία ευκαιριών. Ο Καράσκο ήταν εκείνος που μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 65’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σαντάνα, Γιαννούλης, Εντινγκά, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Χάρα, Φουστέρ, Διαμαντάκος. Αγωνίστηκαν και οι Γιαννιώτης, Μποτία, Μαζουακού, Βούρος, Λάτσι, Μανθάτης, Ιμπραΐμ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Μπάλλας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Αγκουαζί, Κιβρακίδης, Καράσκο, Μπρίτο, Παπάζογλου, Γεωργίου. Αγωνίστηκαν και οι Δημούτσος, Κοντοές, Μπαστακός, Νάστος, Παπασύρος.

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Κάμπαξης (Ευβοίας), με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου και Γιάννη Τουμπακάρη (Αθηνών). Αναπληρωματικός ήταν ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).