Επιστρέφει στον ΆρηΝικαίας ο Παναγιώτης Ζερβουλάκος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άμεσα φαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Τάκη Πανούλια ο Άρης Νικαίας, με τον Παναγιώτη Ζερβουλάκο να αναλαμβάνει και πάλι τις τύχες του.

Στον Άρη αναμένεται να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Παναγιώτης Ζερβουλάκος, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Νίκαιας. Ο Έλληνας προπονητής, είχε οδηγήσει με επιτυχία την ομάδα τη σεζόν 2015-2016, σε μία πορεία όπου κατάφερε να κερδίσει με άνεση την παραμονή της και είναι εκείνος που αναλαμβάνει να την φέρει ξανά σε ήσυχα «νερά», σε μία χρονιά όπου έχουν απομακρυνθεί ήδη δύο προπονητές, με πρώτο τον Μάη Κωνσταντινίδη και δεύτερο τον Τάκη Πανούλια.

Ο Ζερβουλάκος, είχε ξεκινήσει την αγωνιστική περίοδο στον 1ο όμιλο Νότου και την Πεύκη, από την οποία αποχώρησε μετά την ήττα από την Καλαμάτα την 6η αγωνιστική κι έρχεται για να κατευθύνει τον Άρη προς το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για φέτος στο 2ο όμιλο Νότου, με την ομάδα να έχει σημαντικό πλεονέκτημα, έναντι των υπολοίπων που «κυνηγούν» την παραμονή τους. Η πρόσληψή του, μάλλον σχετίζεται με το ότι μπορεί να είναι ο «εκλεκτός» για το «χτίσιμο» της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Πηγή: superbasket.grsuperbasket.gr