ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ: Ο Χρυσός Αθλητής που ανέβασε τον Πειραιά στην κορυφή του κόσμου!!!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ιστορία του Πειραιώτη αθλητή, Ηλία Παυλάκη, θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με αυτήν ενός ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης που ξεκίνησε από το μηδέν. 

 
Άρχισε να ασχολείται με το BJJ από τον Οκτώβριο του 2011 στην Gracie Barra Greece και από τότε δεν έχει σταματήσει να φέρνει την Ελλάδα και τον Πειραιά στην κορυφή κάθε αγώνα.
 
Δάσκαλοι του είναι οι  Χρήστος Μαρκέζ και Άρης Χατζιιακόβου.Πριν απο το BJJ έκανε Ελληνορωμαική πάλη στον Πανελλήνιο Γ.Σ με τοτε προπονητές τους Θοδωρη Ζαφειρόπουλο και Αριστιδη Γρηγορακη.Στην ελληνορωμαική παλη στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος σε όλα τα σχολικά πρωταθλήματα στην κατηγορία -97 κιλά και πανελληνιονικης στους παίδες-εφηβους και μέλος της εθνικής ομάδας.
 
Δείτε ποιες είναι οι προσωπικές του επιτυχίες στο άθλημα του BJJ:
 
2012 πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία του
2013 πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία του
2014 3ος στο Πανευρωπαϊκό στην κατηγορία του και 2ος στις Open(είναι οι καλύτερες 3αδες παίζουν κάτι σαν να λέμε Chambions leage)
2015 πρωταθλητής Ευρώπης και στην κατηγορία του και στις Open
Στην Ελλάδα το 2012-2013-2014-2015 ήταν αήττητος και στην κατηγορία του και στις Open
Το 2015 έφτασε να είναι Νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη στους 2000 αθλητές ανά τον κόσμο
Επίσης στα trials για το παγκόσμιο το 2014 ήρθε πρώτος με 8 αγώνες και 8 υποταγές όπου πήγε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
 
Λίγα λογία για το τι είναι το Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου και απο που προήλθε:
 
Το βασικό χαρακτηριστικό του Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου είναι οι εξαιρετικά επιτηδευμένες τεχνικές εδάφους (κλειδώματα, ακινητοποιήσεις, εξαρθρώσεις, πνιγμοί κ.λπ.). Αν και είναι εμφανής η καταγωγή του από το Τζούντο, οι τεχνικές ρίψεων σε αυτό έχουν μειωθεί και το πραγματικό ενδιαφέρον αρχίζει όταν και οι δύο αθλητές βρεθούν στο έδαφος, καθώς εκεί η ποικιλία των τεχνικών είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που θα δει κανείς στο Τζούντο –το πιο προφανές παράδειγμα είναι οι τεχνικές κλειδωμάτων και εξαρθρώσεων στα πόδια. Κατά τα λοιπά, πρόκειται για μια πάλη (η οποία ενίοτε γίνεται και χωρίς τζουντόγκι, στους αγώνες «no-gi»), πράγμα που σημαίνει ότι περιλαμβάνει και το παιχνίδι της ανατροπής του αντιπάλου με διάφορους τρόπους.
 
Η ιστορία του Bραζιλιάνικου Zίου Zίτσου, μπορεί να συνοψιστεί μέσα σε δύο λέξεις: «οικογένεια Γκρέισι». Οι Βραζιλιάνοι αδελφοί Κάρλος και Χέλιο Γκρέισι έγιναν, στις αρχές της δεκαετίας του 1920, μαθητές του Ιάπωνα Μιτσούο Μαέντα, ο οποίος επισκέφθηκε τη χώρα τους για να διδάξει εκεί Τζούντο. Οι αδελφοί Γκρέισι τροποποίησαν τις τεχνικές του Τζούντο, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις τεχνικές εδάφους και άρχισαν να δίνουν ελεύθερους αγώνες ώστε να εξελίξουν την τέχνη τους περισσότερο. Η σημαντική άνοδος του συστήματος έγινε στη δεκαετία του 1990, όταν ο Χόριον Γκρέισι, γιος του Χέλιο, μετανάστευσε στις Η.Π.Α. και καθιέρωσε τη διοργάνωση Απόλυτο Πρωτάθλημα Πάλης (Ultimate Fighting Championship –U.F.C.) στο οποίο αθλητές από διάφορα στιλ αντιμετώπιζαν ο ένας τον άλλον για την επικράτηση του καλύτερου (αθλητή και στιλ). Εκεί διέπρεψε ο αδελφός του Χόριον, Χόις και τα ΜΜΕ έκαναν το Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου γνωστό σε όλον τον κόσμο.
 
Σημειώνεται πως ο Πειραιώτης αθλητής έχει  ξεκινήσει συνεργασία με τους Titans Tribe του Μαυρωματη Αντωνη-Τριανταφυλλου Μιχαλη και Σαραντιτη Τακη και κάνει μαθήματα καθε Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη 7:00-8:30!!!!!
 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ
[g_youtube v="SCor_e_cxGA{/youtube}
 
{youtube}mxN7yplqTns{/youtube}
 
{youtube}hkhBUvJo1sI"]