Ολυμπιακός – Μαρινάκης: "Η κορύφωση μιας μυθικής χρονιάς για τον Σύλλογο"

Για δεύτερη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει τον κορυφαίο διασυλλογικό τίτλο στην Ευρώπη, νικώντας την Προ Ρέκο μέσα στο “σπίτι” της. Τα συγχαρητήρια μηνύματα από Βαγγέλη Μαρινάκη, ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού πανηγυρίζει την κατάκτηση του Champions League από την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης, που νίκησε 9-7 την Προ Ρέκο στον τελικό του final-8.

Ολυμπιακός, ο κατακτητής της Ευρώπης! Σήκωσε το Champions League και έκανε ιστορικό τρεμπλ

Τα συγχαρητήριά του στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος τόνισε πως ο Σύλλογος είχε μια μυθική χρονιά, παίζοντας σε 4 ευρωπαϊκούς τελικούς.
Η ανάρτηση στη σελίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο facebook

“Η θρυλική κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, στον Τελικό του Champions League στο Πόλο είναι η κορύφωση μιας μυθικής χρονιάς για τον Σύλλογο με τέσσερις ομάδες του να παίζουν σε Ευρωπαϊκούς Τελικούς, κάτι που δεν κατάφερε κανείς άλλος ευρωπαϊκός Σύλλογος. Και με δυο Ευρωπαϊκά τρόπαια!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους γιατί αποδείξατε ότι με αγάπη και σκληρή δουλειά η Ελλάδα μεγαλουργεί!

Ευχαριστούμε τον Θεό που μας δίνει τη χαρά να ζούμε την ομάδα μας να θριαμβεύει σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε όλα τα σπορ! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!”

Μετά τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσαν να συγχαρούν τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου και τα δύο επαγγελματικά τμήματα του συλλόγου.

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο Ανδρών του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής, στον τελικό του LEN Champions League, στη Γένοβα! Κάνατε ολόκληρη την οικογένεια του Θρύλου να αισθάνεται για ακόμη μία φορά υπερήφανη!», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και καταλήγει: “Αμέτρητες και οι ευρωπαϊκές μας κούπες…”.

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: “Πολλά συγχαρητήρια στους πολίστες, το προπονητικό τιμ και την διοίκηση της ομαδάρας μας. Μας κάνατε περήφανους. Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να χαρίσει τέτοιες ιστορικές στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό”.