Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία ο Σπανούλης. Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε ιστορία φτάνοντας σε ακόμη μια κορυφή στην πλούσια καριέρα του. Ο Έλληνας γκαρντ των "ερυθρόλευκων" ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ακόμη μία κορυφή κατέκτησε ο Βασίλης Σπανούλης, που συνεχίζει στα 35 του χρόνια να σπάει ρεκόρ. Ο Θεσσαλός άσος πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση με τους σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.
Συνεχίζει να κατακτά κορυφές ο Σπανούλης

Πριν λίγες εβδομάδες ξεπέρασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους πασέρ στην Euroleague, ενώ τώρα στον ηγέτη του Ολυμπιακού ανήκει ανήκει ακόμη μια κορυφή.

Συγκεκριμένα ο Σπανούλης ξεπέρασε τον Νίκο Χατζή στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Πρώην αρχηγός της ΑΕΚ μετρούσε 5.200 πόντους, αλλά ο αρχηγός των Πειραιωτών με τις βολές που πέτυχε 2’33» για το τέλος της τρίτης περιόδου έφτασε τους 5.201 πόντους και τον ξεπέρασε.

«Είμαι ευλογημένος»

«Είναι μια μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ όλους που με βοήθησαν σε αυτό. Είμαι ευλογημένος γιατί έπαιζα πάντα με σπουδαίους προπονητές και συμπαίκτες. Όλα αυτά όμως θα τα σκεφτούμε αργότερα. Τώρα συνεχίζουμε», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού λίγο μετά την επίτευξη του πόντου που τον έκανε τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Α1 του επαγγελματικού πρωταθλήματος, ανέφερε για το ρεκόρ ο Σπανούλης.
Το tweet του ΕΣΑΚΕ για το ρεκόρ