ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φιέστα Ατρόμητου & Καραβά… για καλό σκοπό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, του ΟΠΑΝ και της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7:00 μμ η μεγάλη γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου του Πειραιά, στο Γήπεδο «Μελισσουργού».

Στην εορταστική εκδήλωση θα πανηγυρίσουν οι ομάδες του Πειραιά - που τυχαίνει να προέρχονται όλες από την Δ´ Δημοτική Κοινότητα (Καμίνια & Παλιά Κοκκινιά) - τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν κατά την περασμένη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος Πειραιά θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ο ΑΟ Καραβά την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά και τα Καμίνια την άνοδο στη Β Κατηγορία Πειραιά («θυγατρική» ομάδα του Ατρόμητου Πειραιά).

B22FB7B8-8685-4815-8BF8-88BEAF1FF9FB

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ίδρυμα  Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν», που στεγάζεται στα σύνορα Καμινίων και Παλιάς Κοκκινιάς.

Πρόκειται για ένα πρότυπο ίδρυμα, το οποίο διοικείται με άριστο τρόπο, παρά τις όποιες δυσκολίες, από τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Ποιμενίδη και από τη Διευθύντρια κ. Αγγελική Κουζούμη.

F164FECA-665B-4764-8281-859317D86343

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ’ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ PIRAEUS PRESS

Σε επικοινωνία μας με τον κ. Αναστάσιο Πούλο, δήλωσε τα εξής με αφορμή τις σημαντικές επιτυχίες των δυο αθλητικών σωματείων: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις επιτυχίες των ομάδων μας. Και λέω ομάδων μας, γιατί και ο Ατρόμητος και ο Καραβάς και τα Καμίνια είναι πραγματικά ομάδες των γειτονιών μας. Εμείς ως Δ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά στηρίζουμε όπως μπορούμε κάθε πρωτοβουλία που έχει να κάνει με τον αθλητισμό, γιατί πραγματικά θεωρούμε ότι οι τοπικοί σύλλογοι και σωματεία, επιτελούν σημαντικό έργο και διαμορφώνουν σωστούς χαρακτήρες και υγιείς νέους και νέες.

Δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ όμως και στηΝ ξεχωριστή πρωτοβουλία - σε συνεργασία και με τα 3 σωματεία - ώστε τα έσοδα από τη φιέστα να δοθούν στο Ίδρυμα της γειτονιάς μας, τον «Καλό Ποιμένα», στο οποίο και επιτελείται αθόρυβο αλλά άκρως σημαντικό έργο!

Θέλω για ακόμη μια φορά αν συγχαρώ όλες τις ομάδες για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν τη σεζόν 2017-2018. Περιμένουμε στο μέλλον να μας χαρίσουν ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Είναι γεγονός ότι τόσο ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης όσο και η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να ενισχύουν τα αθλητικά σωματεία του Πειραιά, μιας και οι δυο τους προέρχονται από τον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού.

Στα πλαίσια αυτά και με δεδομένες τις επιτυχίας των ποδοσφαιρικών ομάδων του Πειραιά, διοργανώνεται και αυτή η σημαντική γιορτή τόσο γοα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όσο και για τον αθλητισμό του Πειραιά ευρύτερα, με επισκεφτεί τον άνθρωπο, γεγονός που σηματοδοτεί η διάθεση των εσόδων στο Ίδρυμα «Ο Καλός Ποιμήν».