ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Λύγισε και την σκληροτράχηλη Αμφιάλη και σαλπάρει για τίτλο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ομάδα με όλη της σημασίας της λέξεως που στις δύσκολες περιστάσεις δείχνει το λόγο που αξίζει το σεβασμό του φίλαθλου κοινού και όχι μόνο.

Ο Ατρόμητος Πειραιά σε ακόμη ένα ματς, αυτή τη φορά με την Αμφιάλη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 1-2, μεταμορφώθηκε στην επανάληψη και αφού έπαιξε... μονότερμα το αντίπαλον δέος, πήρε μια μεγάλη νίκη.

Μπροστά σε ένα φανταστικό κοινό που κατέκλυσε το γήπεδο 'Μελισσουργός' οι παίκτες του Στέλιου Βογιατζή πήραν τη νίκη με 3-2 και πλέον μόνο εάν έχουν τάσεις... αυτοκτονίας θα χάσουν αυτό το πρωτάθλημα

Μόλις στο 8' ο Ιατρόπουλος πάγωσε το γήπεδο αφού έκανε το 0-1, όμως ο Πάρης Δανασής που φημίζεται για την εκτελεστική του δυνατότητα με κεφαλιά στο 9' έκανε το 1-1.

Στο 35' έγινε το 1-2 από τον Βέττα, όμως από εκεί και έπειτα μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και εκείνη ήταν ο Ατρόμητος.

Με μεταμορφωμένο πρόσωπο στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-2 στο 67' με τον Πάρη Δανασή.

Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους πρωτοπόρους τους 1ου ομίλου οι οποίοι 1' αργότερα με τον Ροκάκη διαμόρφωσαν το τελικό 3-2 μέσα σε αποθέωση από τους 350 και πλέον Καμινιώτες που βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Στέλιος Βογιατζής) Τράκας, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς, Ροκάκης, Αγγελάκης, Ταμπάκης, Βυζανιάρης, Παλάτσιος (55' Κοντάκος), Δανασής, Μητρόπουλος, Επιτροπάκης (80' Γκιόκα).