ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Εάν δεν μπορείτε αξιότιμοι Δήμαρχοι… Ρωτήστε τον Χατζηδάκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


…του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Φαίνεται πως κάποιοι είτε θεωρούν ότι ο ρόλος του Δημάρχου είναι διακοσμητικός και δηλώνουν αναρμόδιοι σε όλα τα μεγάλα ζητήματα των πόλεών τους είτε ακολουθούν παλαιοκομματικές τακτικές συνεννοήσεων με συνδικαλιστές κλπ εις βάρος των Δημοτών τους!

Αυτές οι εποχές πέρασαν αξιότιμοι Δήμαρχοι του ευρύτερου Πειραιά, αλλά μάλλον δε σας έχουν ενημερώσει οι στενοί σας συνεργάτες.

Ο Δήμαρχος είναι ο πρώτος άρχων της πόλης.
Έχει και πρέπει να έχει λόγο για όλα.
Έχει και πρέπει να έχει καθαρή άποψη, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των Δημοτών του και όχι μιας μικρής ομάδας συνδικαλιστών και λοιπών συμφερόντων.
Ο Δήμαρχος δεν είναι «γλάστρα» ούτε διακοσμητικό στοιχείο για να κρύβεται στα δύσκολα και να φωτογραφίζεται στις χαρές και στα πανηγύρια.

Και επειδή είναι κατανοητό ότι κάποιοι δεν μπορούν να υπηρετήσουν τον πραγματικό ρόλο που πρεσβεύει η θέση του Δημάρχου – εάν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος – σας συνιστώ να πάρετε άμεσα μαθήματα από τον Δήμαρχο του γειτονικού Παλαιού Φαλήρου!

Τόσο στο θέμα της καθαριότητας όσο και σε μια σειρά άλλων ζητημάτων.

Καθώς πλέον, το Παλαιό Φάληρο αποτελεί προορισμό για τους πολίτες ολόκληρης της Αττικής, ενώ ο Πειραιάς το αποπαίδι της Αττικής!

Απευθυνθείτε λοιπόν στον κ. Χατζηδάκη για ιδιαίτερα μαθήματα Δημαρχιακής θητείας και υλοποίησης πραγματικού έργου, γιατί σε λίγο θα φύγουν από τον Πειραιά και οι υπόλοιποι που έχουν παραμείνει πεισματικά, ενάντια σε όλες τις δυσκολίες!

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Όσο για το θέμα της δημόσιας υγείας που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, να ξέρετε ότι δεν είστε άμοιροι ευθυνών ούτε θα τις αποφύγετε εάν έχουμε θύματα από αυτή την ιστορία – κάτι που απευχόμαστε όλοι!

Σας καλώ αξιότιμοι κύριοι Δήμαρχοι του Πειραιά, να απαντήσετε ευθέως στα 5 καυτά ερωτηματικά που σας έθεσα προχθές και αποφύγατε επιδεικτικά να απαντήσετε, κρυπτόμενοι…

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:

1. Συμφωνείτε με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των συμβασιούχων καθαριότητας;

2. Θα πληρωθούν κανονικά οι συμβασιούχοι για τις μέρες που απεργούν;

3. Έχετε λάβει καταγγελίες από δημότες για εμφάνιση τρωκτικών;

4. Ποιος είναι ο αριθμός των συμβασιούχων καθαριότητας που έχετε προσλάβει και ποιος ο αριθμός εκείνων (εφόσον υπάρχουν) που έχουν αποσπαστεί σε υπηρεσίες γραφείου;

5. Ποια είναι η λύση που προτείνετε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Αγνοούνται οι Δήμαρχοι του Πειραιά!