Μιχαλολιάκος & Κατσαφάδος κατεβάζουν την Ελεωνόρα Μελέτη ως υποψήφια με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ως Δήμαρχος Πειραιά, να εντάξει δηλαδή την Ελεωνόρα Μελέτη στο ψηφοδέλτιό του, φαίνεται ότι επιχειρεί εκ νέου για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές!

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά και πεθερός του Βουλευτή της ΝΔ Α Πειραιά Κώστα Κατσαφάδου, επιθυμεί διακαώς να εντάξει την ξανθιά και σέξι τηλεπαρουσιάστρια στο ψηφοδέλτιο της Α Πειραιά με τη ΝΔ!

Το ίδιο φαίνεται να θέλει και γαμπρός του Κώστας Κατσαφάδος, αφού σκεπτόμενος τη δική του επανεκλογή, θεωρεί - όπως και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος - ότι τον εξυπηρετεί στο έπακρο μια τέτοια εξέλιξη!

Η Ελεωνόρα Μελέτη, η οποία έχει μείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίου τον τελευταίο καιρό, φαίνεται να συζητά ζεστά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια Βουλευτίνα στην Α Πειραιά με τη ΝΔ.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ

Όλα ξεκίνησαν από μερικά "υποκινούμενα" δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελεωνόρα Μελέτη να είναι υποψήφια είτε στην Α είτε στη Β Αθηνών!

Μάλιστα, τα εν λόγω δημοσιεύματα, εμφάνισαν και μια υποτιθέμενη κόντρα για το συγκεκριμένο ζήτημα, μεταξύ του Προέδρου του Κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντιπροέδρου Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος εμφανίζεται και ένθερμος υποστηρικτής της υποψηφιότητας Μελέτη!

Εδώ εμπλέκεται και ο κατά τα άλλα στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρόσφατα καρατομημένος από τη θέση του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ λόγω της γνωστής υπόθεσης λαθροχειρίας στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ, Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος τα έχει βρει τόσο με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο όσο και με τον Κώστα Κατσαφάδο (οι οποίοι δε στήριξαν Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές) από την περίοδο του Συνεδρίου, όταν και έγιναν "τα όργια" στις τοπικές του Πειραιά και των Νησιών!

Ο ρόλος κλειδί που του αποδίδεται, βάσει του ρεπορτάζ, είναι ότι εκείνος διέρρευσε τα εν λόγω δημοσιεύματα τόσο σε sites όσο και την εφημερίδα Νεοδημοκράτης, ώστε να "καεί" η υποψηφιότητα της Ελεωνόρας Μελέτη στην Αθήνα και να φανεί ως λογική συνέπεια, η κάθοδός της στην Α Πειραιά... μιας και η σέξι παρουσιάστρια είναι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα - ασχέτως αν κατοικεί στα Ανατολικά Προάστια της Αττικής εδώ και δεκαετίες!

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

Από τη μεριά της η Ελεονώρα Μελέτη, που διατηρεί "άψογες δημόσιες σχέσεις" με τον τέως Δήμαρο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, όχι μόνο δεν έχει τίποτα να χάσει, αλλά μάλλον να κερδίσει έχει από ενδεχόμενη υποψηφιότητά της με τη ΝΔ, μιας και βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας.

Η ίδια, είχε αρνηθεί να είναι υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο (ο οποίος της είχε υποσχεθεί και Αντιδημαρχία Πολιτισμού)... επικαλούμενη επαγγελματικό ασυμβίβαστο με την τότε εργασία της στον ALPHA, κάτι που προφανώς και δεν έστεκε λογικά και το είχε αντιληφθεί ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος και είχε δυσαρεστηθεί αρκετά από την άρνησή της!

meletipp

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ - ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ

Τα πράγματα στην πολιτική είναι απλά και μετρίουνται πάντα σε ψήφους!

Έτσι, τόσο απλά και δημοσιογραφικά εξηγείται και η έντονη επιθυμία πεθερού και γαμπρού να ενταχθεί η Ελεωνόρα Μελέτη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α Πειραιά!

1. Θεωρούν ότι η ξανθιά παρουσιάστρια θα κόψει τη φόρα της Νόνης Δούνια, η οποία ήρθε με αρκετή φόρα στις προηγούμενες εκλογές, καταλαμβάνοντας εύκολα της την τρίτη θέση.

2. Θεωρούν ότι θα κόψει σταυρούς από όλους τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου, Αρβανιτόπουλο, Δούνια, Βλαχάκο, Μελά, Ρούσσου, Βουτσινά κλπ...

3. Θεωρούν ότι θα παίξει δισταυρία με τον Κώστα Κατσαφάδο, μιας και θα "χρωστά" στον Βασίλη Μιχαλολιάκο που την ενέταξε στο ψηφοδέλτιο της Α Πειραιά.

4. Και βέβαια θεωρούν ότι θα καταφέρει να εκλεγεί στη δεύτερη θέση! Έτσι ώστε εάν η Νόνη Δούνια καταλάβει την τρίτη θέση, ο Κώστας Κατσαφάδος να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε ένα "απολιτίκ" κόμμα στην Α Πειραιά!

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Το περιβάλλον του Προέδρου της ΝΔ δεν έχει πάρει ακόμα θέση για το θέμα της υποψηφιότητας Μελέτη, αλλά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σχετική απόφαση του κόμματος, ιδίως σε ό,τι αφορά τη την Α Πειραιά!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα είχε και η τοποθέτηση του Άδωνη Γεωργιάδη, στον οποίο "καταλογίζεται" (στα δημοσιεύματα που αναφερθήκαμε πριν) η εμμονή να είναι υποψήφια με τη ΝΔ η Ελεωνόρα Μελέτη!

Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ (σε Α ή Β γύρο)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση των στελεχών της ΝΔ της Α Πειραιά, οι οποίοι στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές και οι οποίοι παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα - ελέω Βασίλη Σπανάκη - να αναδεικνύονται ως "κομματικοί ηγέτες" της εκλογικής τους περιφέρειας οι κ.κ. Μιχαλολιάκος και Κατσαφάδος!

Επειδή η περίπτωση της Α Πειραιά & Νήσων είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος από πολλές απόψεις, το Piraeuspress.gr θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα σας κρατά ενήμερους!