Λαμπρά εγκαίνια για το Πολυδύναμο Κοινωνικό Ιατρείο της Μητρόπολης Πειραιά! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα εγκαίνια του νέου πολυιατρείου πρωτοβάθμιας περίθαλψης, το οποίο δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, των Γιατρών του Κόσμου και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου και ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

iatreio3

Τα εγκαίνια του νέου πολυιατρείου (Τσαμαδού και Ζωσιμαδών 52, 6ος όροφος), τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ενώ αισθητή ήταν και η παρουσία του δραστήριου Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκου Πλατανησιώτη.

iatreio2

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γαβρίλης, η Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Λαουλάκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Καλογερόγιαννης, ο Πειραιώτης Καθηγητής Ιατρικής Αθηνών κ. Ευσταθόπουλος, ο Γ.Γ. του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Καψοκόλης, ο Ιατρός Χειρουργός κ. Σαρώφ, οι τ. Βουλευτές Α' Πειραιά Δημήτρης Καρύδης και Παναγιώτης Μελάς.

Όπως πρώτο είχε παρουσιάσει αποκλειστικά το Piraeuspress.gr, το Πολυδύναμο κοινωνικό ιατρείο θα στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο της Μητρόπολης Πειραιά και τα λειτουργικά έξοδα θα καλύπτονται από το Ταμείο Φιλοπτώχου της Μητρόπολης.

iatreio1

Σημαντική η συνεισφορά και των γιατρών του κόσμου, αλλά και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, οι οποίοι και θα εξασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία του ιατρείου.

Σημαντικότατη πρωτοβουλία, άξια συγχαρητηρίων, που θα ανακουφίσει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες Πειραιωτών που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει και το λιμάνι του Πειραιά τα τελευταία χρόνια.

Και το σημαντικότερο όλων, ότι βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, με εύκολη πρόσβαση για όλους!

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό Ιατρείο από τη Μητρόπολη Πειραιά και τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά!