AQUA SPIRIT: Έδεσε στη Νάξο μόνο για 2 λεπτά χωρίς να πάρει τους επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μόνο για 2 λεπτά -στην κυριολεξία- μπόρεσε να δέσει στο λιμάνι της Νάξου την Κυριακή το μεσημέρι το Aqua Spirit προκειμένου να πραγματοποιήσει προγραμματισμένο δρομολόγιο.

Το πλοίο δεν μπόρεσε να δέσει για περισσότερο χρόνο στο λιμάνι της Νάξου, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή με αποτέλεσμα να μείνουν …έξω όσοι ήθελαν να ταξιδέψουν με το πλοίο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, το πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Νάξο για Πάρο-Σύρο κατέφθασε στο λιμάνι της Νάξου στις 15:28 το απόγευμα. Όσες προσπάθειες κι αν έκανε ο καπετάνιος του πλοίου δεν ήταν δυνατόν λόγω των ανέμων να κρατήσει δεμένο το πλοίο παραπάνω από 2 λεπτά κι έτσι στάθηκε αδύνατον να επιβιβαστούν οι επιβάτες που επιθυμούσαν να ταξιδέψουν.

Το πλοίο έδεσε από τις 15:28 μέχρι τις 15:30 και με διαδικασίες express κατάφεραν να αποβιβαστούν οι λιγοστοί επιβάτες που είχαν προορισμό τη Νάξο, καθώς και ένα τροχόσπιτο. Το Aqua Spirit έκανε δυο με τρεις γύρους μέσα στο λιμάνι προσπαθώντας με κάποιο τρόπο να δέσει, όμως στάθηκε αδύνατον κι έτσι ο καπετάνιος αναγκάστηκε να συνεχίσει το δρομολόγιό του προς την Πάρο, αφήνοντας έξω από το πλοίο τους επιβάτες που ήθελαν να ταξιδέψουν με αυτό.

Ανάμεσα στους επιβάτες που δεν παρέλαβε το «Aqua Spirit» και τρεις νεφροπαθείς, που είχαν προορισμό το Νοσοκομείο της Σύρου.

Η εταιρία τους ζήτησε να περιμένουν το «Blue Star 2» το οποίο αναχώρησε στις 6:25 το απόγευμα με προορισμό την Πάρο.

Εκεί …τους περίμενε το Aqua Spirit για να τους μεταφέρει -με πολλές ώρες καθυστέρηση- στη Σύρο…

Πηγή: cyclades24.gr