Συνέντευξη τύπου για το θέμα της διεξαγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι εξελίξεις στο θέμα της θέμα της διεξαγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής στη δικαστική αίθουσα των Φυλακών Κορυδαλλού και οι επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή είναι το θέμα της συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ισόγειο Δημαρχείου, Γρ. Λαμπράκη 240.

Στην συνέντευξη έχουν προσκληθεί οι βουλευτές της Β΄ Πειραιά όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής, οι Δήμαρχοι Νίκαιας- Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης και Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Υπενθυμίζουμε ότι τη διαφωνία τους με τη διεξαγωγή της δίκης στον Κορυδαλλό έχουν εκφράσει δημόσια ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Τάσος Κουράκης, ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, όλοι οι βουλευτές της Β’ Πειραιά, πλην της Χρυσής Αυγής, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, Δήμαρχοι των όμορων Δήμων, το ΚΕΕΡΦΑ, η ΑΔΕΔΥ, η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ, όλοι οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, Γονέων και τα αθλητικά σωματεία της περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Κασιμάτης: Όχι στη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό

Φώφη Γεννηματά: Η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να γίνει στον Κορυδαλλό