ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οι γιατροί του ΙΚΑ συνταγογραφούν σε ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχει πιάσει πάτο η κατάσταση στη Δημόσια Υγεία και αυτό πλέον γίνεται αντιληπτό και από τον τελευταίο πολίτη της χώρας!

Μια απίστευτη καταγγελία έφτασε στο 24ωρο, η οποία και αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος, τη ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δρομολογεί και νέα χαράτσια στον κλάδο της Υγείας.

Η κ. Μαρία Μπαντούνα καταγγέλει-και μας στέλνει και το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό-ότι ο γιατρός στο ΙΚΑ της Λένορμαν, της συνταγογράφησε την αντιβίωση του εγγονού της, άκουσον άκουσον, σε χαρτοπετσέτα!!!

Το θέμα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας το αφήνουμε στην άκρη προς το παρόν… Εδώ όμως τίθενται σοβαρά ερωτήματα για το αν πλέον οι Έλληνες χαίρουν της απαραίτητης υγειονομικής περίθαλψης, καθώς όπως πληροφορούμαστε, καταγράφονται σημαντικότατες ελλείψεις όχι απλά σε χαρτικά, αλλά σε φάρμακα και παραφαρμακευτικά προϊόντα πρώτης ανάγκης!

Και βέβαια αναμένουμε μια απάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, καθώς εν μέσω γρίπης, οι γιατροί δεν έχουν ούτε μια κόλλα χαρτί να γράψουν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

ΥΓ: Θα μπορούσαν να ήταν και χειρότερα, να συνταγογραφούσαν οι γιατροί σε χαρτί υγείας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

Καλησπερα σας ονομαζομαι Μαρια Μπαντουνα πηγα εχθες στο ΙΚΑ στην λενορμαν να μου γραψουν μια αντιβιωση για το εγγονι μου και επειδη δεν ειχε χαρτι στο μηχανημα να μου το γραψει μεσω laptop αλλα ουτε απλο χαρτι μου γραψανε την αντιβιωση εδω
Εν ετη 2016 να γραφουνε συνταγες σε χαρτοπετσετα
Κοινοποιηστε το σας παρακαλω να δει ο κοσμος π εχουμε φτασει

xart