ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Προσφορά σημαντικής βοήθειας στους πληγέντες της Μάνδρας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Κλινική «Παναγία η Οδηγήτρια» για μία ακόμη φορά στέκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.

Αυτή τη φορά, προσφέροντας βοήθεια στους πληγέντες από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες κατοίκους της Μάνδρας Αττικής.

Μετά από επικοινωνία και ενημέρωση για το ποιες είναι οι επείγουσες ανάγκες των πληγέντων, το προσωπικό της Κλινικής κινητοποιήθηκε άμεσα και παρέδωσε 30 κρεβάτια και μεγάλη ποσότητα συσκευασμένης χλωρίνης, εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράστασή τους:

"Ευχόμαστε, με τη μικρή βοήθεια όλων μας, να καταφέρουν αυτοί οι άνθρωποι να ξαναστήσουν το συντομότερο δυνατόν τα νοικοκυριά τους.

Εμείς από την πλευρά μας, θα βρεθούμε πάλι κοντά τους".

Λίγα λόγια για την Κλινική:

Η Γενική Κλινική «Παναγία η Οδηγήτρια» είναι μία σύγχρονη ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας στον Πειραιά, από το 1953. Η Κλινική μας είναι ένα πολυδύναμο νοσηλευτικό και διαγνωστικό κέντρο με σύγχρονα Χειρουργεία, Παθολογικά Τμήματα, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), πλήρως εξοπλισμένα Διαγνωστικά Εργαστήρια και Εξωτερικά Ιατρεία καθώς και Ασθενοφόρο που λειτουργεί και ως Κινητή Καρδιολογική Μονάδα. Στόχος μας, να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, 24 ώρες το 24ωρο. Οι καταξιωμένοι ιατροί, το εξειδικευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός και κυρίως το ζεστό και φιλικό περιβάλλον αποτελούν, διαχρονικά, τις μεγάλες δυνάμεις της Κλινικής μας.