Πήγε να Πάρει το Μωρό της από το Κρεβατάκι, όταν το Είδε με Λιωμένο το Στόμα. Αυτό που το Προκάλεσε θα σας Ανατριχιάσει

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια μητέρα προειδοποιεί τους άλλους, αφού είπε ότι το μωρό της κάηκε από ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Στο viral post της Courtney Davis – το οποίο έχει μοιραστεί πάνω από 300.000 φορές – περιελάβανε φωτογραφίες των εγκαυμάτων που είχε πάθει η κόρη της, στη μια πλευρά του στόματος της.

Σύμφωνα με το post, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για ένα ηλεκτρικό έγκαυμα και δεν μπορούσε να βάλει τίποτα επάνω σε αυτό, επειδή θα μπορούσε να το γλείψει.

Ευτυχώς, η Davis είπε ότι η κόρη της δεν αισθάνεται το κάψιμο και δεν ενεργεί σαν να την ενοχλεί.

Η Davis μοιράστηκε τις φωτογραφίες για να υπενθυμίσει στους άλλους να κρατάνε τους φορτιστές τους μακριά από τα παιδιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

IMG_5072

IMG_5073

IMG_5074

IMG_5075

IMG_5076

IMG_5077

Μπορείτε να διαβάσετε το post της στο Facebook παρακάτω:

«Λοιπόν, δεν είχα σκοπό να το αναρτήσω αυτό, μέχρι που το έκανα σε μια ομάδα μαμάδων και ανακάλυψα ότι πολλοί γονείς δεν σκέφτονται δύο φορές για τον κίνδυνο ενός φορτιστή τηλεφώνου όταν βρίσκεται κοντά σε παιδιά. Στις 18 Σεπτεμβρίου, το 19 μηνών κοριτσάκι μου έβαλε το φορτιστή τηλεφώνου στο στόμα του. Πήγαμε στο Δρ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ήταν ένα ηλεκτρικό έγκαυμα και δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να βάλει επάνω, γιατί θα μπορούσε να το γλείψει. Άλλες μέρες, ο φορτιστής μου δεν ήταν συνδεδεμένος στην πρίζα, αλλά όλα συνέβησαν εκείνη την ημέρα δεν είχα χρόνο να τον μετακινήσω. Και χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να καεί. Δεν είχε προσπαθήσει ποτέ ξανά πριν να το βάλει στο στόμα της, ούτε είχε ξανασχοληθεί με αυτό. Ο Θεός την έσωσε!
** Γονείς, παππούδες, babysitters κλπ. Παρακαλώ τοποθετήστε τους φορτιστές σας μακριά από τα παιδιά. Η κόρη μου ήταν τυχερή, αλλά το επόμενο παιδί μπορεί να μην είναι τόσο τυχερό όσο αυτή».