Ντόρα Μπακογιάννη: Έκανε όλο το Facebook να ΔΑΚΡΥΣΕΙ με τη φωτογραφία της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακούστηκαν, γράφτηκαν κι έγιναν πολλά στην οικογένεια Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ.

Όπως, όμως, όλα δείχνουν οι όποιες διαφωνίες και εντάσεις έχουν πια έχουν εξομαλυνθεί και Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη είναι μαζί, ενωμένοι, σε έναν κοινό και δύσκολο αγώνα.

Η αρχή έγινε χθες (10/01/2016) το βράδυ, όταν μέσω μηνύματός της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ντόρα Μπακογιάννη συνεχάρη τον αδελφό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και την ανάδειξή του ως νέου προέδρου του κόμματος.

Η συνέχεια ήρθε σήμερα, Δευτέρα (11/01/2016) με μια άκρως συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook, στην οποία απεικονίζεται η μητέρα της, Μαρίκα που έφυγε από τη ζωή το 2012, να βρίσκεται στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Σήμερα μας λείπεις ακόμα πιο πολύ...», είναι το μήνυμα της βουλευτή της ΝΔ που συνοδεύει τη φωτογραφία, η οποία μέσα σε λίγα μόλις λεπτά έχει αποσπάσει χιλιάδες likes και comments από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.