ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Η πρώτη ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ που φέρνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρώτο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλες εκπλήξεις έκρυβε για το επιτελείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η πρώτη κρυφή δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τέως και εκ νέου υποψηφίου Προέδρου της ΝΔ!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που πενθεί για την απώλεια της αδερφής του, είναι αναγκασμένος να πατήσει γκάζι τις επόμενες ημέρες

καθώς για πρώτη φορά βλέπει την πλάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Το Piraeuspress.gr ήταν το μοναδικό site που με εγκυρότητα προέβλεψε από πολύ νωρίς τα αποτελέσματα του Α Γύρου, έχοντας προβλέψει επιτυχώς τόσο τον καταποντισμό του Απόστολου Τζιτζικώστα στον Πειραιά όσο και τη δεύτερη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη (κάτι που είχε φανεί και σε τελευταία κρυφή δημοσκόπηση που είχε διενεργηθεί για λογαριασμό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας την οποία είχε δημοσιεύσει το Piraeuspress.gr).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ:

Και αυτή τη φορά, το Piraeuspress.gr, εξασφάλισε από το πλέον στενό περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τα αποτελέσματα της πρώτης κρυφές δημοσκόπησης ενόψει του μεγάλου τελικού.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 52%
ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ 48%

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περνά μπροστά για πρώτη φορά ενώ διαφαίνεται η δημιουργία ενός ρεύματος υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς για πρώτη φορά είναι πρώτος και στην παράσταση νίκης με ποσοστό 60%!

Αν και η δυσαρέσκεια της βάσης σχετικά με το ΝΑΙ στο σύμφωνο συμβίωσης και των δυο υποψηφίων αρχηγών της ΝΔ φαίνεται πως θα προκαλέσει ένα ποσοστό αποχής, εντούτοις, η προσέλευση αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλη και τη 10η του Γενάρη.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ:

Από εδώ και στο εξής αναμένουμε μια έντονη επικοινωνιακή μάχη μεταξύ των δυο υποψηφίων, τα επιτελεία των οποίων έχουν πάρει φωτιά!

Τη διαφορά αναμένεται να κάνει το διαδίκτυο, στο οποίο υπερέχει ξεκάθαρα-προς το παρόν-ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ρεπορτάζ αναμένεται πλούσιο στο επόμενο 15μερο και το Piraeuspress.gr θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και την πληροφόρηση "πίσω από τις λέξεις".