Η γραβάτα που… άναψε φωτιές. Πανικός στο Twitter για τον Αλέξη Τσίπρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Αλέξης Τσίπρας φόρεσε γραβάτα το βράδυ της Παρασκευής, 22.06.2018, στο Ζάππειο και όπως ήταν... απολύτως λογικό, στο Twitter επικράτησε ένας πανικός!

Η γραβάτα του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε… χαμό! Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε στο Ζάππειο φορώντας γραβάτα σε βαθύ κόκκινο χρώμα, στην κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, για τον εορτασμό (ουσιαστικά) της συμφωνίας του Eurorgoup για το ελληνικό χρέος.

click4more

Όταν η Μπέτυ Μπαζιάνα «πάγωσε» με την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα! [vid]

Φυσικά η κίνησή του αυτή έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα και το Twitter φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση!

Το hashtag που… εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση των trends και δεν έφυγε από εκεί ούτε στιγμή, ήταν το #αγαπη_μου_εβαλα_γραβατα!

Ατάκα που παραπέμπει στη περίφημη φράση του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος -σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ian Parker, του φημισμένου περιοδικού New Yorker, είχε περιγράψει την «εκρηκτική» περίοδο της επιβολής των capital control, στην σύζυγό του, Δανάη Στράτου, ως εξής: «Αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες» (σ.σ. «Ηoney, I just shut the banks»).

Το Twitter, λοιπόν, «βούλιαξε» από αναρτήσεις με τα «καυστικά» σχόλια να δίνουν και να παίρνουν!
Δείτε μερικές από τις χιλιάδες δημοσιεύσεις για την γραβάτα του Αλέξη Τσίπρα

Πηγή: www.newsit.gr