Πανηγυρική συνεδρίαση της Βουλής για την ιστορική απόφαση του Eurogroup

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καλά κρατούν στην Αθήνα οι... χοροί για την σύνοδο του Eurogroup στο Λουξεμβούργο. Την Δευτέρα θα συνεδριάσουν από κοινού οι τέσσερις επιτροπές της Βουλής για την νέα εποχή της Ελλάδας.

Tο απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας (25.06.2018) στην Γερουσία θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση τεσσάρων κοινοβουλευτικών Επιτροπών της Βουλής για την επόμενη ημέρα μετά την απόφαση του Εurogroup.

Συγκαλούνται σε κοινή συνεδρίαση: η Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων, Κοινωνικών Υποθέσεων και η Υποεπιτροπή με θέμα “Το χρέος και η απομείωσή του” με την ομάδα εργασίας για την παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος, της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων (ECON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπό τον Πρόεδρό της, Roberto Gualtieri με αντικείμενο “Οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία ενόψει της ολοκλήρωσης του τρίτου προγράμματος και η οικονομική διακυβέρνηση τς ευρωζώνης”.

Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχει και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, κ. Δημήτριος Παπαγιαννάκος.
Το Eurogroup “βάζει” γραβάτα στον Τσίπρα

Eurogroup ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ

Μια φιέστα για να γιορτάσουν τη συμφωνία του Eurogroup για την ελάφρυνση του χρέους ετοιμάζουν απόψε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Στις 19:30 το απόγευμα θα γίνει στο αίθριο του Ζαππείου κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των δυο κομμάτων που συνθέτουν τη συγκυβέρνηση. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Και όλοι περιμένουν αν θα φορέσει… γραβάτα!

Πηγή: www.newsit.gr