"Σκοτωμός" Θεοδωράκη – Μάρκου: "Είσαι χρήσιμος ηλίθιος. Οι ΑΝΕΛ λένε όχι και εσύ ναι"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


"Άναψαν τα αίματα" στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη για το πολυνομοσχέδιο! Ο Σταύρος Θεοδωράκης λογομάχησε με την Κατερίνα Μάρκου για το Σκοπιανό!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ακούστηκε τι πυροδότησε την εκρηκτική αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη, ωστόσο, λίγο αργότερα, η πρώην βουλευτής του Ποταμιού και νυν της ΝΔ διευκρίνισε τι είπε!

«Είπα στον κ. Θεοδωράκη, πως ξεπουλάει την ιστορία της πατρίδας μας, πως είναι ο «χρήσιμος ηλίθιος» μιας και οι ΑΝΕΛ ψηφίζουν όχι για το Σκοπιανό και το ΠΟΤΑΜΙ λέει ΝΑΙ» δήλωσε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε από το βήμα της Βουλής από τον κ. Θεοδωράκη.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος της είπε: «Η ευθύνη δεν είναι δικιά σας αλλά αυτών που σας πήρανε. Αφού τολμάτε και μιλάτε εγώ να σας πω ότι εγώ δεν κυκλοφορώ στα σαλόνια αλλά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα ψηλοτάκουνά σας δε φθάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Δεν σας έχουν φωτογραφίσει ποτέ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης αλλά στα σαλόνια. Πάρτε τις γόβες σας και πηγαίνετε να ακούσετε τον κόσμο». Κρατώντας το «μανιάτικο» στην κα Μάρκου η οποία έφυγε από το Ποτάμι και προσχώρησε στη ΝΔ την ρώτησε ακόμα: «Δάνειο ζητήσατε από τη ΝΔ; Μην κρύβεστε πίσω από τις κολόνες. Να την χαίρεστε», είπε κοιτάζοντας προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Δείτε στο βίντεο τον τσακωμό

Πηγή: www.newsit.gr