Βασιλειάδης: “Αποφασίσαμε τη διακοπή του πρωταθλήματος”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την απόφαση της Κυβέρνησης για διακοπή της Super League

Την επ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις αμέσως επόμενες ώρες θα έχουμε συναντήσεις με φορείς ποδοσφαίρου. Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με UEFA» ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον υφυπουργό προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος, μετά τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας.

Η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την UEFA, αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επικρατέστερο σενάριο είναι να διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι να εκδοθούν τελεσίδικα όλες οι δικαστικές αποφάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ, Βασιλειάδης είχε από το βράδυ της Κυριακής προϊδεάσει για εξελίξεις στο πρωτάθλημα δηλώνοντας ότι «δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».