ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: 2.000.000 ευρώ για τουριστική προβολή εν μέσω Εθνικού Πένθους για την Τραγωδία στη Δυτική Αττική

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το αίμα των θυμάτων της Εθνικής Τραγωδίας στη Δυτική Αττική δεν έχει στεγνώσει ακόμα και η Περιφέρεια Αττικής προχωρά σε προκήρυξη διαγωνισμού 2.000.000 ευρώ για την τουριστική προβολή της!

Και ενώ τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την ολιγωρία της κρατικής μηχανής που οδήγησε σε αυτή την Εθνική Τραγωδία, ολοένα και πληθαίνουν, τα μεγάλα ερωτηματικά μένουν αναπάντητα, αλλά ο μηχανισμός της διαφήμισης στην Περιφέρεια φαίνεται ότι δουλεύει ρολόι!

Η γραφειοκρατεία φαίνεται ότι εμποδίζει μόνο τα σημαντικά έργα του κρατικού μηχανισμού, καθώς όπως όλα δείχνουν, τα κονδύλια εκατομμυρίων για την προβολή της Περιφέρειας Αττικής, "τρέχουν ασταμάτητα"!

Δείτε την προκήρυξη της Περιφέρειας Αττικής για τα 2.000.000 ευρώ της τουριστικής της προβολής:

Η Περιφέρεια Αττικής προκηρύσσει ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου δράσεων τουριστικής προβολής (3α, 3β, 2γ, 2δ, 3γ και 1β, 1δ του ΣΣΔΤΠ) περιόδου 2017-2020 της Περιφέρειας Αττικής.

Η εκτιμώμενη αξία του έργου ανέρχεται στα 2.048.301 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις προσφορές τους μέχρι τις 15/12 και ώρα 12:00...