ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Έγινε το “45άρι” της Φώφης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι από όλους, ο "πολιτικός λαγός" Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από την κούρσα για την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αφού τα ποσοστά του ήταν κάτω και από του Πόντα, ανέλαβε νέα καθήκοντα!

Πλέον αποτελεί το "εξαπτέρυγο" της Φώφης Γεννηματά και αναλαμβάνει ρόλο "πολιτικού εκτελεστή" του έτερου βασικού διεκδικητή Νίκου Ανδρουλάκη!

Ξαφνικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ανακάλυψε ότι ο ιδιοκτητης ενός site (πολύ μικρής επισκεψιμότητας) που στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη, είναι ιδιοκτησίας υπαλλήλου που εργάζεται ως συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Πιο πριν δε το γνωριζε δηλαδή ο πολιτικός λαγός του ΠΑΣΟΚ που ήθελε να γίνει και Πρόεδρος μέχρι που έφαγε τούμπα και έσπασε το πόδι του!

Εάν συνεχίσει έτσι το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά, με Κωνσταντινόπουλους και λοιπούς γραφικούς παλαιοπασόκους βλέπουμε να έρχεται τρίτη στην εκλογική μάχη!

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δε, καλά θα κάνει να αρκεστεί στο ρόλο του ως δευτερότριτος (δεκατοενδέκατος δλδ) και ας αφήσει κανεναν άλλον "άφθαρτο" να βγάλει το φίδι από την τρύπα!

*Βασική προτεραιότητα για εσένα αγαπητέ Οδυσσέα είναι να γίνει καλά το πόδι σου!