Πετρελαιοκηλίδα: Παραδόθηκε στο κοινό η ακτή του Φλοίσβου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με κάθε μεγαλοπρέπεια παραδόθηκε στους χειμερινούς πλέον κολυμβητές η παραλία του Φλοίσβου που είχε μολυνθεί από την πετρελαιοκηλίδα. Παρόντες στην παράδοση ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής και πολλοί άλλοι.

Ο Φλοίσβος είναι το πρώτο τμήμα από τις παραλίες του Σαρωνικού, που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα και παραδίδεται στο κοινό.

Στην παράδοση βρέθηκαν όλοι. Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός. Επίσης, ο γενικός γραμματέας Ναυτιλίας Διονύσης Καλαματιανός και ο γενικός γραμματέας Λιμένων δύσεων Χρήστος Λαμπρίδης. Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης και στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Και βεβαίως ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.

Κάποιοι από τους χειμερινούς κολυμβητές που ήταν εκεί το χάρηκαν με την καρδιά τους. Αν και μερικοί δεν είχαν σταματήσει ποτέ τα μπάνια τους.

«Ζήσαμε δύσκολες στιγμές», είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Πρόσθεσε: «Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Την Πέμπτη παραδίδουμε τον Πειραιά. Με στοιχεία που θα έρθουν από τις επιστημονικές μετρήσεις θα αποδειχθεί ότι προλάβαμε πάρα πολλά πράγματα. Ζήσαμε δύσκολες στιγμές και εγώ προσωπικά βεβαίως».

Πηγή: www.newsit.gr