Πλατφόρμα εύρεσης εργασίας: Πιάσε δουλειά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η πλατφόρμα «Πιάσε Δουλειά» έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα νέων ανθρώπων με στόχο την ενίσχυση της αγοράς εργασίας στον κλάδο επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και αναψυχής (εστιατόρια – ξενοδοχεία – καφετέριες – μπαρ). Η πλατφόρμα αποτελεί ένα χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο για τη στελέχωση διαθέσιμων θέσεων εργασίας από ανθρώπους με τα κατάλληλα προσόντα για τις συγκεκριμένες θέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος εργαζόμενος μέσα από το «Πιάσε Δουλειά», έχει τη δυνατότητα να εκθέσει το πλήρες βιογραφικό του, παρουσιάζοντας τα προσόντα, την εργασιακή εμπειρία καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είναι χρήσιμη για το εργασιακό προφίλ του. Ο εργοδότης από την άλλη πλευρά, έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει προσωπικό, θέτοντας συγκεκριμένα κριτήρια τα οποία θεωρεί απαραίτητα για την «προς κάλυψη» θέση. Πιο συγκεκριμένα...

εργασια1

Ο Υποψήφιος Εργαζόμενος

Έχει τη δυνατότητα δωρεάν εγγραφής στην πλατφόρμα και τη δημιουργία και δημοσίευση ενός ολοκληρωμένου εργασιακού προφίλ με περίοδο ισχύος ένα μήνα. Με το πέρας του ενός μήνα, το προφίλ δύναται να ανανεωθεί. Το προφίλ αυτό μπορεί να περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας συνοδευόμενα από φωτογραφία και βεβαίως ένα πλήρες βιογραφικό με τα προσόντα, την εργασιακή εμπειρία, τα προσωπικά ενδιαφέροντα και οτιδήποτε άλλο θεωρεί το ίδιο το άτομο ότι μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον του εκάστοτε εργοδότη. Επιπλέον, δηλώνονται και συγκεκριμένες περιοχές στις οποίες το άτομο επιθυμεί να εργαστεί.

Πέρα από τη δημιουργία προφίλ, ο υποψήφιος εργαζόμενος έχει τη δυνατότητα να δει αγγελίες δημοσιευμένες από εργοδότες και να δηλώσει το ενδιαφέρον του για εργασία, επικοινωνώντας απευθείας με τον εργοδότη. Επιπλέον, η πλατφόρμα αποστέλλει ενημερωτικά e-mails στον υποψήφιο εργαζόμενο σχετικά με αγγελίες για θέσεις εργασίες οι οποίες ταιριάζουν στο εργασιακό προφίλ του.

Ο Εργοδότης

Ο εργοδότης δημοσιεύει και αυτός με τη σειρά του μία αγγελία για τη θέση ή τις θέσεις που θέλει να καλύψει στην επιχείρησή του. Η αγγελία περιλαμβάνει μια λεπτομερή περιγραφή της «προς κάλυψη» θέσης, της ειδικότητας, των προσόντων που απαιτούνται για την συγκεκριμένη θέση, αλλά και συγκεκριμένη περιοχή. Μόλις η αγγελία δημοσιευθεί, οι υποψήφιοι εργαζόμενοι που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενημερώνονται αυτόματα από την πλατφόρμα για την συγκεκριμένη θέση.

Πέρα από τη δημοσίευση αγγελίας, ο εργοδότης μπορεί πολύ εύκολα να κάνει αναζήτηση εργασιακών προφίλ στη βάση δεδομένων της πλατφόρμας, θέτοντας συγκεκριμένα κριτήρια αναζήτησης. Έτσι, μέσα από μία ευρεία γκάμα εργασιακών προφίλ, έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τα άτομα που θεωρεί ότι ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες του.

Ο στόχος που επιδιώκουμε να επιτύχουμε μέσα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, είναι διπλός: από τη μία, να ενισχύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, την προσπάθεια των νέων ανθρώπων να βρουν εργασία στον συγκεκριμένο κλάδο, αξιοποιώντας τα προσόντα και την εμπειρία που διαθέτουν. Από την άλλη, να κάνουμε πιο εύκολη την προσπάθεια του εργοδότη να βρει το κατάλληλο προσωπικό μέσα από στοχευμένη αναζήτηση, με αποτέλεσμα να βρει το κατάλληλο άτομο για την κατάλληλη θέση σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρόνο.

www.piasedouleia.gr

Follow us on
Facebook
Instagram