SURVIVOR ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρό πρόβλημα με τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σας έχω ρεπορτάζ ζεστό κατευθείαν από το Άγιο Δομήνικος, τρίτος φοίνικας αριστερά, στο ολοκαίνουριο Survivor, που εχθές είχε πρεμιέρα στον Σκαι. Αμάν ρε παιδιά τι γυρίσατε το Μπεν Χουρ; 3 ώρες και μια δοκιμασία με κορίνες, λούνα πάρκ έλεος! Τέλος πάντων ας το να πάει στο καλό, αν και νομίζω ότι ένα τραπεζάκι που πήρα εγώ από το ΙΚΕΑ, είχε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από το σπίτι με τους έτοιμους κορμούς που κατασκεύασαν οι «διάσημοι»…

Διάσημοι… Αχ θα πέσω κάτω δεν θα το αντέξω! Ας έρθω όμως στο θέμα, γιατί για το Survivor αλά ελληνικά, φτωχικά και γύφτικα, έχω να γράψω σήριαλ ολόκληρα! Πάμε στο φαινόμενο Σάκης Τανιμανίδης. Έβλεπα εχθές το Survivor και μου έκανε εντύπωση όχι μόνο το μοντάζ στον Σάκη, αλλά και ότι δεν έβγαζα νόημα σε πολλά από αυτά που έλεγε. Σκέφτηκα το ξεσκίσατε το παλικάρι στο μοντάζ και βάζουν ότι να ναι…. Αμ δε, σκάω ένα τηλεφωνάκι προς παραλία, μεριά Φάληρο και μου αποκαλύπτουν το απίστευτο: «Το παλικάρι δεν τα λέει μάνα μου!»

Ούπς! Λέω εγώ και με πιάνει το δαιμόνιο του ρεπόρτερ, για να φέρω το ψωμάκι μου στο youweekly.gr, δηλαδή ρωτάω, για ρίξε τα φώτα σου φιλενάδα… «Τι να σου πω το παιδί είναι Β και Α = ΒΑ…δεν έχει ειρμό, δεν πάει το παιχνίδι παρακάτω, δεν το έχει με τους παίχτες δεν έχει λεξιλόγιο, λέει τα ίδια και τα ίδια. Ρε παιδί μου ο τύπος δεν είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήταν εξαιρετικός παίχτης, αλλά είναι κακός παρουσιαστής. Το παιχνίδι θέλει ευελιξία, ταμπεραμέντο, πονηριά, στρατηγική. Ο τύπος όλη την ημέρα είναι στην κοσμάρα του. Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε αλλά μόνιμος μας λέει παπάρες του τύπου «Συγγνώμη παιδιά αλλά δεν μπορώ να ξεφτιλιστώ εγώ για να κάνει νούμερα ο Σκαι!», με αυτά και με άλλα ξεσκιζόμαστε στο μοντάζ. Ατάκα ατάκα το πάμε μέχρι ο τύπος να μπει στο νόημα «Σας άρεσε το ρεπορταζάκι και να φανταστείτε ότι δε σας έδωσα το 100%. Πολλά από όσα μου είπαν για τον Τανιμανίδη δεν τα έβαλα όλα. Λέω αρχή είναι ακόμη ας περιμένουμε λίγο να δούμε και εδώ είμαστε….

Πηγή: youweekly.gr