Λιάγκας: Το μεγάλο ΟΧΙ στην Σκορδά πριν την ανακοίνωση του χωρισμού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


O χωρισμός ήταν γνωστός στην πιάτσα εδώ και πολύ καιρό. Το ζευγάρι δεν ήταν πια ζευγάρι όμως όταν υπάρχει οικογένεια και παιδιά, οφείλουν όλοι να είναι διακριτικοί. Ωστόσο η ρήξη μεταξύ τους είχε-όπώς σας έχουμε γράψει- μέσα της περσινής σεζόν. Ρήξη οριστική. Γι αυτό και ο Γιώργος αυτή τη φορά δεν ήθελε να είναι στο «Πρωινό».

 
Κι αυτό το γράφω διότι θέλω να σας διαβεβαιώσω πώς ακόμη κι άν τα στελέχη του ΑΝΤ-1 δεν του έβρισκαν άλλη τηλεοπτική λύση εκείνος θα έφευγε.
 
Και το γράφω αυτό, διότι ξέρω καλά τον Λιάγκ. Και ο Γιώργος ήταν κάθετα αντίθετος με ένα πράγμα. Το θέατρο και το παραμύθι. Άλλωστε έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για τον-ελεγχόμενο πάντα- τηλεοπτικό αυθορμητισμό του.
 
Αυτό λοιπόν που δεν ήθελε είναι να το παίζει στον αέρα με τη Φαίη, ως το χαρούμενο ζευγαράκι για τους τηλεθεατές. Γιατί στο τέλος αυτό θα γινόταν. Ακόμα και αν ανακοίνωναν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν τον χωρισμό τους,  θα έπρεπε και οι δυο να πιέστουν ώστε να χαχανίζουν στο πλατό. Γιατί ο κόσμος έτσι του έμαθε… έτσι τους αγάπησε. Γι αυτό και ο ίδιος, και μπράβο του, είπε σε στέλεχος του ΑΝΤ-1 «Εγώ αυτά που κορόιδευα δεν τα κάνω», δίνοντας με τον τρόπο αυτό ένα μεγάλο όχι στην Φαίη, που ήθελε το αντίθετο για λόγους ανασφάλειας…
 
ΠΗΓΗ: NASSOSBLOG