Το Πρωινό: Η «βόμβα» Ουγγαρέζου, οι φήμες για αποχώρηση Λιάγκα και η μεταγραφή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Τηλεοπτική… βόμβα» στον ΑΝΤ1 και το Πρωινό. Το gossip-tv.gr σας έχει όλο το ρεπορτάζ!

«Άναψε φωτιές» στη χθεσινή ραδιοφωνική του εκπομπή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για μεγάλη μεταγραφή στο Πρωινό του Αντέννα.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της σύνδεσής του με «αντίπαλη» ραδιοφωνική εκπομπή από το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών. Ο Δημήτρης αποκάλυψε όταν ρωτήθηκε από τους παραγωγούς τι θα συμβεί με το Πρωινό ότι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θα είναι το νέο πρόσωπο της εκπομπής, τον οποίο φέτος βλέπουμε στο πλευρό της Χριστίνα Λαμπίρη στο Epsilon. Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα ο Δημήτρης απάντησε ότι κανείς ακόμη δε ξέρει τι θα γίνει με τον Γιώργο.

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα; Ισχύει ότι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποχωρεί από το Έψιλον και πηγαίνει στον Αντέννα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr οι φήμες που υπάρχουν εδώ και καιρό και λένε πως ο Γιώργος Λιάγκας θα αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη και πως θα κάνει ένα τηλεπαιχνίδι, ενώ έχει αναλάβει και την παρουσίαση του Rising star δεν είναι ανυπόστατες. Ακόμη όμως τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και οι υπεύθυνοι του Αντ1 δεν έχουν πάρει τις τελικές αποφάσεις για το τι ακριβώς θα γίνει με τον παρουσιαστή. Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τις καταστάσεις στο κανάλι αν ο Λιάγκας αποχωρήσει τελικά, η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει στην εκπομπή ως η κεντρική παρουσιάστρια. Μόνη, δηλαδή θα είναι πια “Το Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά και όχι δίδυμο. Αυτή, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, είναι η επικρατέστερη εκδοχή για την πρωινή ζώνη του Antenna αν τελικά ο Γιώργος Λιάγκας κάνει πράξη αυτό που λέει τόσα χρόνια και φύγει. 

Όλη η εκπομπή θα βασίζεται επάνω στη Φαίη έχοντας στο πλευρό της συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν. Συνεργάτες με εμπειρία στο ρεπορτάζ και στην τηλεόραση. Ένας από αυτούς είναι και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Αν και δεν έχουν μπει οι υπογραφές ο δημοσιογράφος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ έχει δεχθεί πρόταση και βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει τη συνεργασία. Αν αυτό συμβεί θα έχει μια “ξεχωριστή” θέση στο πάνελ της εκπομπής ως -ας το πούμε- ο πρώτος τη τάξη.

Ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγει από το Πρωινό. Έτσι προτεραιότητα του ΑΝΤ1 είναι να δει τι θα γίνει με τον παρουσιαστή, τι θα κάνει στο κανάλι και μετά να ασχοληθεί με την στελέχωση του Πρωινού. Κάτι που όλοι θέλουν να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο έτσι ώστε να δουν πως θα κινηθούν. Οι συζητήσεις πάντως με πρόσωπα για τη στελέχωση του πάνελ δίνουν και παίρνουν αλλά όλα αυτά θα κατασταλλάξουν και ολοκληρωθούν αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Γιώργο.

ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr