Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στον τελικό του X-Factor η Νωαίνα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Ανδρέας Λέοντας ήταν ο μεγάλος νικητής του «Χ-Factor» και η ατμόσφαιρα του τελικού ήταν γιορτινή. Στον τελικό του «Χ-Factor» έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες που πέρασαν στα live του talent show, εκτός από τη Νωαίνα.

Η παίκτρια που κατέβασε το παντελόνι της και έδειξε τα οπίσθια της στους τηλεθεατές, έλαμψε δια της απουσίας της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Νωαίνα αναφέρθηκε στην κίνηση της αυτή, με την οποία προκάλεσε σάλο. «Το έκανα από αντίδραση. Όταν έμαθα πως παρουσιαζόμουν πρώτη στο Χ-Factor , άλλαξα τη χορογραφία μου γιατί δεν ήθελα να βγω τόσο σέξι. Πήρα μόνη μου την πρωτοβουλία να είμαι λιγότερο προκλητική. Ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κριτική του μου είπε ότι θα ήθελε να με δει πιο σέξι.

Μετά ο Σάκης κοίταξε μέσα από το παντελόνι μου για να βρει το μουστάκι μου και η Ευαγγελία στο green room με ρώτησε και επέμεινε πού είναι το μουστάκι μου. Τότε, αυθόρμητα και ως ένδειξη αντίδρασης κατέβασα το παντελόνι. Το «mooning» υπάρχει από τα αρχαία χρόνια και είναι μία κίνηση διαμαρτυρίας, απλώς δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα», είπε η Νωαίνα στο περιοδικό Down Town.

Ο λόγος που δεν πήγε στο σόου είναι οτι κανείς δεν την υπολόγιζε και υπήρχε αρνητικό κλίμα. Τουλάχιστον αυτό θέλουν να βγάλουν προς τα έξω άτομα που δούλευαν στο παιχνίδι. Η ίδια θέλοντας να αποφύγει όλο αυτό αποφάσισε να μην δώσει το παρών.

Πηγή: Newspistol